Sony Bravia 7

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
3,5k to przy takim wydatku kwota do zaakceptowania jeśli coś jest lepsze. KD mam, PS 5 ma syn, ja nie używam, soundbar możliwe, że kupię, Xboxa syn nie chce, lodówki mam dwie jeśli o takiej samej lodówce myślimy, shield mi zbędny, na nockę w burdelu żona nie pozwoli 😂 A idąc drogą tańszego to C845 jest tańsze od C855 a w testach przepaści między nimi nie ma a nawet jest bardziej polecany bo C855 jest za drogo wyceniony według tych testów.

W takim razie, nie rozumiem.
Jeżeli nie robi Ci różnicy 3.5k, a uważasz, że droższa Bravia 7 jest dla Ciebie lepsza - w kólko to wałkujesz, jakbyś na siłe chciał kogoś przekonać, to o czym my tu w ogóle rozmawiamy?Po co te dyskusje?

To dołóż już do Bravi 9, dużo Ci nie brakuje, a tv jest lepszy i temat zamknięty.

Co do sprzedaży, to ja nie znam nikogo, kto by nie sprzedawał sprzętów.
Setki sprzedanych sprzętów, w tym wszystkie tv. Nawet tu na forum.
Aut też nie sprzedajecie, dożywocie, czy idą w prezencie dla znajomych?

czarny2807

Well-known member
Bez reklam
W takim razie, nie rozumiem.
Jeżeli nie robi Ci różnicy 3.5k, a uważasz, że droższa Bravia 7 jest dla Ciebie lepsza - w kólko to wałkujesz, jakbyś na siłe chciał kogoś przekonać, to o czym my tu w ogóle rozmawiamy?Po co te dyskusje?

To dołóż już do Bravi 9, dużo Ci nie brakuje, a tv jest lepszy i temat zamknięty.

Co do sprzedaży, to ja nie znam nikogo, kto by nie sprzedawał sprzętów.
Setki sprzedanych sprzętów, w tym wszystkie tv. Nawet tu na forum.
Aut też nie sprzedajecie, dożywocie, czy idą w prezencie dla znajomych?
I tu też Cię zaskoczę, mam piąte auto w życiu i żadnego nie sprzedałem. Jakbym wybrał to bym kupił 😊 Czytam, słucham, oglądam, analizuję.

colargor

Member
Dobra wiadomość dla bogaczy. W pojawiających się już recenzjach Bravia 9 określany jest jako najlepszy LCD w historii. Jedyne co mu niektórzy zarzucają to jakiś efekt tęczy, który powstaje przez filtr do kątów. Ale to podobno w każdym tv ten filtr to powoduje.

Nie mają się czego czepić to wymyślają jakieś pierdoły.

czarny2807

Well-known member
Bez reklam
Rok temu kupiłem OLED do sypialni w godzinę 😂 Dwanaście lat temu kupiłem KD i kilka innych sprzętów po 2 miesiącach poszukiwań. Warto było, wszystko do tej pory działa bez żadnej awarii. A hitem jest kupiony wtedy Dune HD Max. Ja go katowałem, później syn a teraz córka 💪

czarny2807

Well-known member
Bez reklam
@armanig, między B7 a C855 jest 3 k różnicy w cenie biorąc pod uwagę cenę C855 u kikiego bo w sklepie to raptem 500zł i odradzasz dopłacać. W innym wątku zamiast C845 polecasz C855 a tu różnica jeszcze większa 🤔

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Chyba czegoś nie zrozumiałeś.
Ja osobiście wolałbym dopłacić do C855 i mieć już model na 2024r. jak kupować tańszy C845, a kolega wybiera pomiędzy Oledem 77", a ML 85"
Ale ok, wolałbym też C845 85" do niemal 3m, jak Oleda 77".
Może faktycznie dla kogoś dopłata do C855 względem C845 nie będzie uzasadniona. Dla mnie prywatnie, są to małe pieniądze i jak wspomniałem, dopłaciłbym.

Bravia 7 zahacza już o cenę Samsunga QN9x, zbliża się też do Oledów 83", czy X95L którego być może dałoby się jeszcze gdzieś trafić.
W przypadku TCL wszystko się kręci w okolicach dychy i nie ma specjalnie alternatywy (oficjalne ceny nas nie interesują, a realne).

Ostatnia edycja:
Do góry