U kikiego ceny są mega ale realnie tak jak pisałem.Kiki nie wspominał o 11k za 85?
U kikiego ceny są mega ale realnie tak jak pisałem.Kiki nie wspominał o 11k za 85?
Dziel się wrażeniami Czekamy na relacjęJutro mam go mieć w domu 65" i jestem pewny, że będę zadowolony. 30 minut zabawy z własnymi plikami i wziąłem mimo tego, że obok stał X95L i różnica na korzyść X95L była jednoznaczna, ale wiem jak postawię go w domu solo, to będzie przyzwoicie.
Był ostatnio za 8649 zł w Sferis,ale się zmyłTaki S90C 77" można było wyrwać poniżej 10k.
Podrzucaj takie ciasteczka jak są dostępne a nie jak się zmyjąBył ostatnio za 8649 zł w Sferis,ale się zmył
Ja widziałem był z pół godzinyPodrzucaj takie ciasteczka jak są dostępne a nie jak się zmyją
Konkrety proszę z linkami, a nie "puste" słowa.Z opinii w necie i na forach.
Wystarczy w google wpisać nazwę sklepu i dodać opinie, forum. Do działu danej firmy też można zadzwonić i zapytać czy to pewny sprzęt.Konkrety proszę z linkami, a nie "puste" słowa.
Chodzi o to, żeby można było się jakoś odnieść do tych rewelacji.
Tak.
W komentarzach narzekają na C855, że jakieś paski na nowym egzemplarzu itd
Bardzo dobrze jest oceniony w tym teście. Minusy to konieczna kalibracja bo fabrycznie jest bardzo słabo ustawiony, mniejsza szczegółowość w cieniach co wynika podobno z pójścia w stronę super czerni i rozjaśnienie czarnych pasów w filmach gdy jasny obraz oraz większe kwitnienie. Tylko tam ten tv jest dwa razy droższy od Bravia 7. Nie wiem czy Bravia tam dużo droższa czy TCL tańszy. Jednak dwukrotnie wyższa cena na pewno mocno wpływa na postrzeganie face to face.W komentarzach narzekają na C855, że jakieś paski na nowym egzemplarzu itd
Tylko na papierku. Sony ma trzy razy mniej stref ale dużo lepiej nimi steruje. Procesor w Sony to inna galaktyka. Dodatkowo w nowych modelach są jeszcze jakby podstrefy w każdej strefie. Pomimo może dużych różnic na papierze są to bardzo zbliżone do siebie telewizory.Różnica podświetlenia, ilość stref - duża na korzyść TCL.
To też jakiś argument Czekamy, aż @ukauka podzieli się wrażeniami.Tylko należy pamiętać, że jeden made in Japan a drugi made in China.