mam 3001.1 i nic nie mogę zrobić ???!!!
To jest sam adres torenta żeby pobrac należy zainstalować program np: Bitspirit lub innymoras86 a mógłbyś wrzucić te widgety do siebie na stronę, lub na jakiś server hostujący, bo z tego linku to za bardzo nic nie rozumiem poza tym że trzeba się tam zarejestrować.
no to proszęDajcie sam plik torent,bo nie widzi mi sie specjalnie rejestrowac na ruskiej stronie po 1 plik.
Witam. Zwracam się z prośbą o pomoc. Posiadam TV LE40B651, niedawno zakupiłem dysk przenośny Samsung HD103SI,1TB, USB 2.0 Niestety po podłączeniu, telewizor mi go nie wykrywa.
Nie ma za co, cieszymy się że wszystko Ci działa :bober:. Miłego oglądania opcorn:Tak dla przypomnienia:
Więc za radą norbid i pedro 78 zakupiłem hub USB i przejściówkę SATA/USB (z możliwością zwrotu). W obu przypadkach dysk był widoczny przez TV. Wybrałem opcję z hubem USB, taniej i prościej z łączeniami. Bardzo dziękuję za pomoc
W związku z powtarzającymi się pytaniami odnośnie uruchamiania aplikacji Content Library oraz instalacji własnych widżetów przygotowałem krótki poradnik:
Samsung | Pomoc (FAQ)
http://moras86.ugu.pl/samsung/faq/
Użytkownikom rosyjskiego forum iXBT.com udało się uzyskać dostęp do telewizora za pomocą telnetu więc pojawiła się możliwość skopiowania widżetów Apps z serii C.
Dzięki pomocy użytkownika juzis28 zdobyłem adres torrenta, z którego można pobrać kilka widżetów wyciągniętych z Samsunga C650:
Do pobrania z tej strony - BT.Loraart***
- Google Maps
- Dailymotion
- YouTube (nowsza wersja)
- kilku gier
Próbowałem przystosować kilka z nich lecz bez sukcesu. Ale powinno się udać, np. jak wynika z pliku config.xml widżet Google Maps wymaga menadżera w wersji 1.035 a mój TV po ostatniej automatycznej aktualizacji przeskoczył na wersję 1.066
Sądzę, że inne widżety też można wyciągnąć z C650 - przydało by się szczególnie nasze iPla
Moras -świetna robota :blagam:
i bardzo fajnie że wszystko co potrzebne do naszych TV można znaleźć w jednym miejscu.
Co do FAQ można by je rozbudować o inne artykuły np. na temat SamyGo Extension
połączenia z PC przez Sambę itd...
DZIĘKI
Witam
Co może być przyczyną następującego problemu? Zgodnie z instrukcja dodałem widget google maps, lecz po instalacji nie uruchamia się wcale zakładka internet a dodatkowo blokuje wszystkie funkcje z pilota i po kilku chwilach wyłącza tv. Co poszło nie tak? Mój telewizor to le37B653. Oprogramowanie to 3001 z data 21/04/2010. Dzięki za porady
Pozdrawiam
Rafał
Też miałem podobnie jak wgrywałem widget swojej roboty.
Wystarczyło wyłączyć komputer, z którego TV pobrał feralny widget.
Pzdr
Andrzej
Chyba tak jest... wgralem kilka widgetów, bylo ok - podmienilem na serverze i "zgasły" w TV.Wystarczyło wyłączyć komputer, z którego TV pobrał