Spodziewałeś się, a jednak musiałeś zadać pytanie na które odpowiedź padła już kilkadziesiąt razy w tym temacie, no ale nie ważne.mogłem sie spodziewac takich odp., ale dzięki że w ogóle odpisałes...
chciałbym dowiedziec sie podstaw bo nic nie wiem o funkcjach czy aplikacjach które wgrywacie. Na co one są? Czy to takie trudne powiedzieć to co sie wie?
Co do aplikacji, zobacz do podpisu kolegi moras86 np. w tym poście http://www.hdtv.com.pl/forum/575491-post6086.html. Specjalnie dla użytkowników serii B650 stworzył stronę z aplikacjami i kilka dodatków do naszych TV.
Ponieważ router jest na linuksie, to hasło i login musisz wpisać do pliku 03_03_nfsmount.init, ale najpierw musisz mieć jakiś linuksowy serwer który będzie udostępniał pliki z tego dysku. Chyba że TOMATO ma już w sobie jakiś serwerek.revikjab; napisał:Proszę o pomoc gdyż skończyły mi się możliwości a wydaje mi się powinno się to dać zrobić tym bardziej na tym routerze jest również jakaś wersja linuxa więc linux - linux powinno się dogadać jeśli linux - windows działa.
Ostatnia edycja: