OK, dzięki, sprawdzę to.Zarządzanie kontem następnie str.serwis kliknąć i pokaże się opcja do wpisania danych dla facebooka
OK, dzięki, sprawdzę to.Zarządzanie kontem następnie str.serwis kliknąć i pokaże się opcja do wpisania danych dla facebooka
Dzięki dla wszystkich, co mnie poparli. Przeczytałem wszystkie posty i dla jasności dodam parę szczegółów dla tych co nadal mają problemy z rejestracją i ściąganiem gier z Nurisam. Mianowicie:
1. do rejestracji nie używałem proxy (adres IP z domeny PL), więc rozpoznawania regionu raczej nie ma
2. ostrzeżenie o USA i Kanadzie przy rejestracji na czerwono jest, ale nie należy się nim przejmować
3. imię i nazwisko - powiedzmy, że nie sprawdzałem polskiego
4. kod pocztowy (ZIP code): 5 cyferek z dowolnego adresu w USA.
5. ściągnąłem też grę bez podawania UDN, ale nie działała: był napis "Niedostępne"
6. W polu model type chyba nie podawałem "TV", ale skoro to pomaga, to warto podać.
7. Jak nie uda się za pierwszym razem, to można spróbować zmienić identyfikator (login).
8. Gier naliczyłem 16. Nie widzę więcej.
Ciekaw jestem czy można jakoś w TV zmodyfikować ten UDN, podobnie jak da się zmienić mac-adres karty sieciowej.
I jeszcze jedno: włam do firmware 3000.2 to nie moja zasługa. Ja nawet nie upgrade'owałem swojego TV tą wersją firmware.
mam 3001.1 i nic nie mogę zrobić ???!!!
To jest sam adres torenta żeby pobrac należy zainstalować program np: Bitspirit lub innymoras86 a mógłbyś wrzucić te widgety do siebie na stronę, lub na jakiś server hostujący, bo z tego linku to za bardzo nic nie rozumiem poza tym że trzeba się tam zarejestrować.
no to proszęDajcie sam plik torent,bo nie widzi mi sie specjalnie rejestrowac na ruskiej stronie po 1 plik.
Witam. Zwracam się z prośbą o pomoc. Posiadam TV LE40B651, niedawno zakupiłem dysk przenośny Samsung HD103SI,1TB, USB 2.0 Niestety po podłączeniu, telewizor mi go nie wykrywa.
Nie ma za co, cieszymy się że wszystko Ci działa :bober:. Miłego oglądaniaTak dla przypomnienia:
Więc za radą norbid i pedro 78 zakupiłem hub USB i przejściówkę SATA/USB (z możliwością zwrotu). W obu przypadkach dysk był widoczny przez TV. Wybrałem opcję z hubem USB, taniej i prościej z łączeniami. Bardzo dziękuję za pomoc