Czy wiecie gdzie można dostać F6770 w wersji 50'?
Tylko w euro i ole ole
wysłane z mojego ATARI 65XE z magnetofonem XC-12
Czy wiecie gdzie można dostać F6770 w wersji 50'?
Po kalibracji jest podobnie. Wez f6770 zawsze to lepszy pilot
Tylko w euro i ole ole
bez przesady luźny tekst sobie rzucił, wiedzę ma ogromną nie ma cotdx tym postem to się raczej nie popisałeś a miałem ciebie za profesjonalistę.
bez przesady luźny tekst sobie rzucił, wiedzę ma ogromną nie ma co![]()
tdx tym postem to się raczej nie popisałeś a miałem ciebie za profesjonalistę.
Kurcze no bez przesady...
F6770 jest najwyższym modelem serii 6 dlaczego? CMR600Hz z microdimmingiem + PILOT metalowy + inna obudowa, tak?
CMR 600Hz z microdimmingiem mają F6640 i F6650 <-- F6650 mam w domu
F6500 ma cmr 400Hz bez microdimming <-- i też mam go w domu
Oba modele są natywne 100Hz >> na testach różnicy pomiędzy cmr 400 a 600 nie widzę a mam tych testów wykonanych sporo
Porównując oba te TV dochodzę do wmniosku że po ustawieniu tv (mimo że jeden jest na SPVA a 2gi na PSA) oba świecą podobnie (nie napisze tak samo bo F6650 mam 40" a F6500 46")
Ponieważ zarówno w F6770 jak i F6500 możesz trafić na gorszą jak i lepszą matrycę (clouding/banding) dlatego realną zmierzalna korzyścią z zakupu F6770 jest metalowy pilot, jest to skrót myślowy który wynika z tego co napisałem wyżej.
Czy takie uzasadnienie mojej wcześniejszej wypowiedzi jest bardziej profesjonalne?
Jak najbardziej!!!!!! Dla laika szukającego tv samsung serii F6 takie przedstawienie różnic jest ok i daje pełne możliwości wyboru zależne od portfela, wyobraźni i upodobań kupującego.
ps
może mnie trochę poniosło ale postawiłem się w sytuacji kupującego bez żadnej nawet pobieżnej wiedzy w temacie
Chyba powinieneś kolegę przeprosić, jak byś przeczytał cały wątek i wątek o f6500 to byś nie zadawał takich pytań, i nie zarzucał komuś brak profesjonalizmu, i tak tdx ma cierpliwość odpowiadać dziesiątki razy na te same pytania
z obserwacji szybciej działa OSD (niektórzy pisali że TVNPLAYER działa dźwięk po przestawieniu na wyższą jakość)
No w końcu to poprawiliA jak zrobić tą aktualizacje OTA? Bo oczywiście Menu nie wykrywa żadnej aktualizacji
Przed chwilą zrobiłem aktualizację przez Menu, wykrył bez problemu nową wersję.