Ta funkcja zdaje mi sie ze dziala tylko po podlaczeniu przez EURO , jak masz przez HDMI to żadnej zmiany obrazu nie zobaczysz.Zastanawiam sie nad jedna opcja w ustawieniach dekodera a mianowicie : Dostrojenie obrazu RGB.Co ta funkcja daje ?? jak ja macie ustawiona ?.Przez rok mialem w polowie ustawiana czyli fabrycznie teraz ustawilem pasek na maksa i nie wiem czy obraz pogorszylem/polepszylem ?.
Podobno (jak piszę na chellopl.one.pl) UPC do wybranych klientów rozsyła ankietę, z której można wywnioskować, że UPC planuje zmiany w kanałach HD. W każdym pakiecie (Select i Max) ma być po 3 kanały, a stworzony ma być pakiet Super HD z 12 kanałami...
Wali mnie kaska .... płacę im od dawna za HD więc powinienem mieć to w pakiecie a nie tak że skoro już płacę za HD to jeszcze mają mi zabrać część kanałów a jak będę je chciał to kaska /// ??? żal UPC .... olewać stałych klientów to chyba u nich normalne ... . już teraz nowi płacą za ten sam pakiet co ja 140 zł a ja jako stały klient od lat płacę 177 ... nic tylko rozwiązać umowę a mam bezterminową i podpisać nową ....
Co do tego ze od lat placisz 177 PLN. Zadzwon do nich i zapytaj czy maja dla ciebie jakas nowa oferte. Ja jestem w UPC od 8 miesiecy. Mam znajomego, ktory jest o 3 lat. Ten znajomy ma teraz internet 25Mb/s, max TV (z HD lacznie z premium) i telefon, i placi tylko 10 PLN wiecej niz ja za 8Mb/s i pakiet max HD. Jak sie upomnisz (po uplywie obowiazkowego roku pierwszej umowy) to oni sa otwarci. Tylko, że sami ci nic nie przypomna.
Co do kaski za dodatkowe HD - w pelni zgadzam sie z tym co napisales.
ps. 177zł płacę za NET 30Mb/s (Warszawa) + TV MAX HD, telefonu nie potrzebuję bo mam z TPSA.
Więc sam do siebie miej pretensje. Skoro wolisz płacić za tel (co najmniej 28 zł) dla Telekompromitacji francuskiej zamiast 19 zł dla upc za pakiet "non-stop" lub 360 min. do wszystkich to jest tylko i wyłącznie Twój (nielogiczny moim zdaniem) wybór. Masz kredyt za mieszkanie do spłacenia a tak szastasz kaską ? Jak przejdziesz z telefonem do upc to różnica wystarczy na pakiet "Super HD" i jeszcze reszty zostaną.ps. 177zł płacę za NET 30Mb/s (Warszawa) + TV MAX HD, telefonu nie potrzebuję bo mam z TPSA.
Czyli to już pewne, że będzie ten Pakiet dodatkowo płatnyJak przejdziesz z telefonem do upc to różnica wystarczy na pakiet "Super HD" i jeszcze reszty zostaną.
Więc sam do siebie miej pretensje. Skoro wolisz płacić za tel (co najmniej 28 zł) dla Telekompromitacji francuskiej zamiast 19 zł dla upc za pakiet "non-stop" lub 360 min. do wszystkich to jest tylko i wyłącznie Twój (nielogiczny moim zdaniem) wybór. Masz kredyt za mieszkanie do spłacenia a tak szastasz kaską ? Jak przejdziesz z telefonem do upc to różnica wystarczy na pakiet "Super HD" i jeszcze reszty zostaną.
dodam że ich stały klient płaci więcej co jest poronione bo za to że jestem lojalnym ich klientem powinienem mieć jakieś bonusy a nie dopłaty .
A od kiedy to z upc nie można wysyłać faksów ? I po co płacić za rozmowy z komórki, skoro miałbyś ich 6 godzin w cenie od upc ?tel mam z innego powodu np. do wysyłania FAX-ów .... poza tym prawie z niego nie dzwonię bo od tego są sieci komórkowe.