Tak, jeZdem z Kętrzyna
Mam motorolkę zawsze połączoną RJotką. Mam ją od dawna, nigdy nie mialam problemów z prędkościami, chyba że była jakaś awaria, piorun walnął w technika czy coś takiego Cały ub rok miałam 12mb i nie narzekałam. Teraz po tych przenosinach i sygnale z Giżycka to po prostu horror. Raz mam 7 raz 3. Przeważnie 3
Wczoraj technik sprawdzał modem, podpinał siędo niego, wszystkie parametry ma ok, kable w porządku, na klatce w skrzynce tez cos grzebał i jest dobrze wszystko ustawione a i tak lipa z transferem.
Miałam miec telefon kontrolny wieczorem ale pies z kulawąnogą nie zadzwonił. Zresztą po co miał dzwonic jak pewnie juz technik im przekazał żę poprawy nie ma a klientka ma coraz bardziej czerwone oczy z wściekłości
PS. Przy okazji rozmawiałam o dtv. Gośc powiedział, że z Nką nie ma co porównywać ale ze się podobno trochę poprawiło z jakością. Szkoda że ceny nadal dołujące
Regulację głośności po HDMI nie zawsze da się łatwo uzyskać. Jeżeli kanał nadaje dźwięk w DD to dekoder nie może zmienić jego natężenia bez jego zdekodowania, zmiany natężenia i ponownego zakodowania bo to sygnał cyfrowy. Wysyła po prostu sygnał jak leci i dopiero urządzenie odbierające po zdekodowaniu może regulować natężenie już analogowego sygnału.
Frauka, a napisz czy wymienił Ci technik ten modem ? Mówił jak u innych te 12Mbps działa ?
w MM są dekodery firmy ADB , ta sama firma robi dekodery dla platformy N-ki , i w niej jest możliwośc regulacji głosu po HDMI z pilota od dekodera , a na dodatek w DD !
N jest atrapa regulacji głośności, tzn. dźwięk może być tylko włączony albo wyłączony. Gdy ściszasz, pasek leci w dół i w pewnym momencie dźwięk znika.
Czy ktoś posiada taki dekoder?Dekodery PVR w MM maja mozliwosc regulacji poziomem glosnosci przez HDMI, zwykle niestety nie.
Czy ktoś posiada taki dekoder?
Jest jakaś znacząca różnica w jakości względem starszego modelu ?
Czy dekoder pozwala na zapis video w formacie hd ?
Wybaczcie za pytania ale dopiero teraz podłączyłem dekoder do tv mam go od ponad dwóch lat
Tak...ja zamówilem od sierpnia tydzień temu i już od kilku dni mam pakiet C+ aktywnyteż bym chciał wiedzieć, bo sam myślałem by włączyć sobie dzisiaj C+ w HD, jednak nie dodzwoniłem się do dziadów i chęć mi przeszła. I mam pytanie, pakiety włączają od razu?