https://www.mmtv.pl/FrontOffice/DocumentFaq.go
polecam...mi działają wszystkie kanały udostępnione przez MM.
polecam...mi działają wszystkie kanały udostępnione przez MM.
Witajcie,
31 lipca kończy mi się umowa ( 3 m. okres wypowiesdzenia ) z MM na DTV i internet.
W regulaminie czytam, że mam 3 dni aby oddać im sprzęt w BOK a jak nie to za dzień zwłoki jest kara umowna określona w cenniku ( szukalem w cenniku DTV i jej tam nie znalazłem, w cenniku internetu jest 1 zł / dzień ).
Ponieważ jestem z Gdyni i tu wiecznie w BOK są kolejki, że się można mocno zdenerwować mam pytanie do Tych z was co już mają to za sąbą.
Czy sprzęt można wysłać kurierem ?
Czy ktoś próbował tak zamknąć z MM współpracę ??
A może teraz latem w BOK nie jest tak źle jak się mi wydaje ??
Pozdr
TOM
Jest dokładnie tak jak napisałeś. Po 2mcach zrezygnuję, był dodany razem z pakietam na siłę, razem z HBO
Sent from my iPad using Tapatalk
Nikt Ci nie kazal podpisywac umowy, jak Ci te 2 zl nie pasowaly to mogles po prostu im podziekowac za wspolprace. Mnie informowano przy ustalaniu warunkow o takich kosztach, wiec doskonale wiedzialem co i jak.
Rezygnuj od razu jak Ci sie umowa zacznie. Przedłużałam net i umowa startowała mi od 1 lipca. 5 czy 6 zgłosilam, że nie chcę tego Multi Serwera i dostalam info, że za lipiec i sierpien bedzie doliczona złotówka do abonamentu a we wrześniu już 0. Także jak widać w MM wyłączenie usługi nie następuje z końcem miesiąca tylko wg ich widzimisię.
Poza tym to jest chore że wciskają klientom usługę, której ludzie nie chcą, żeby choć te 2zł wyrwać. złodziejska firma.
Drugi tydzień od 24 do 13 mam prędkość internetu max 10mb (gdzie powinno byc 20) a po 13ej 3 - 4.
Technik był, potwierdził, że jest źle, przyznał że przenosili sprzęt i coś schrzanili i muszązrobić wzmocnienie sygnału. Czas mija, prędkość bez zmian.
Dziś muszę podjechać do biura ( bo infolinia nigdy nic nie wie) i zorientować się kiedy net naprawią oraz czy mogę napisać reklamację i zażądać obniżenia abonamentu skoro problem został potwierdzony przez ich pracownika. Dlaczego mam płacić za 12 jak mam 4?
Słyszeliście moze o uznaniu takiej reklamacji?
Za miesiąc :fool:Pewnie że słyszałem od miesiąca z nimi walczę w takiej samej sprawie a zwrot z tytułu że mam 6 zamiast 12 to 7 zł brutto