MTV Polska nigdy nie nadawało w HD , może chodzi o MTVN HD k.557 ale on jest w pakiecie HD , a TVP Sport jest w pakiecie Komfort cyfr, więc wygląda że masz wykupiony pakiet BasicJa mam pytanie bo wiem, że było MTV Polska w HD na cyfrowym, a teraz jak od niedawna mam telewizor full hd to nie mogę tego programu znaleźć??? Jest tylko na analogowej? to samo TVP Sport?
MTV Polska nigdy nie nadawało w HD , może chodzi o MTVN HD k.557 ale on jest w pakiecie HD , a TVP Sport jest w pakiecie Komfort cyfr, więc wygląda że masz wykupiony pakiet Basic
Sprwdź w umowie czy przypadkiem ten antywirus za 1zł to tylko na 2 m-ce , a jak nie zrezygnujesz to po 2 2mcach kosztuje około 7zł/m-c .antywirus za 1zł,
Sprwdź w umowie czy przypadkiem ten antywirus za 1zł to tylko na 2 m-ce , a jak nie zrezygnujesz to po 2 2mcach kosztuje około 7zł/m-c .
Jakść HBO HD jest super,aczkolwiek SD też nie jest jakaś tragiczna-oczywiście jak na standardy MMZostałem w MM :
Analog +DTV pakiet podstawowy z HBO, tel kilkaset min+ 30 na kom, internet 6mb/s,antywirus za 1zł, jeszcze dorzucili HBO HD za 6zeta
Wszystko razem jakieś 120 zł.
Do tego jakiś talerz na dach
btw:
Ktoś korzysta z HBO HD ?
Jest jakaś różnica w jakości sygnału względem SD ?
No nie zgodzę z Tobą - pisałem do nich pare razy i zawsze odpowiedzieli,czasami trwało to parę dni ale odpowiedz zawsze uzyskałem.problem Multi jest jeden
nie odpowiadaja wcale na maile do BOK