pozi ppp napisał:dzisiaj dzwoniłem na info chciałem sobie założyc pakiet tych 4 programów hd za 19 zł. na infolinii siedziała jakaś trąba która nie wiedziała o co chodzi-jakbym po chińsku mówił. i ponoć juz tylko 3 programy sa w cenie 19 zł ,za polsat sport trzeba dopłacić 7 zł-zdzierstwo.
współczujemakus napisał:Sa niby wszyskie 4 za 19, ale ja np od podpisania umowy (montaż koniec lutego) walcze z nimi żeby mi właczyli pakiet HD. Szok przeżyłem bo od marca mam cyfre + HD i ładną fakture za zapłate za to gdzie ja tego nie chciałem, dlatego odradzam załatwiania czegoś na telefon u nich... poprostu ktoś pomylił pakiet cyłra+ hd z pakietem Hd, maja mi korekte wystawić niby heeh zobaczymy porażka ta firma... a fakture musze zapłacic bo jak nie to dostane upomnienia...
[FONT=Arial][SIZE=2]Witam,[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]Zwracam się do Państwa z bulwersującą dla mnie sprawą a odnośnie brakiem kanału Canal+ Sport 2 przy wysokiej cenie pakietu C+.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]Zamawiając ten pakiet miałem na względzie głównie programy sportowe, z których jak sie okazało bardzo dużo emitowanych jest na kanale Canal + Sport 2, którego w Państwa firmie NIE MA!!![/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]Pakiet C+ z HD [B]BEZ[/B] C+ Sport 2 u Państwa kosztuje 45zł.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]Pakiet taki ale [B]Z[/B] C+ Sport 2 u konkurencji wygląda następująco:[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]UPC - 40zł[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]Cyfra + - 35zł[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]Vectra - 45zł[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]Aster - 40zł[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]Tak jak widać jako jedyni nie posiadają Państwo Canal + Sport 2 przy [B]NAJWYŻSZEJ CENIE PAKIETU[/B].[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]Oczekuje na szybkie dodanie tego kanału.[/SIZE][/FONT]
wiesz coś może neox o możliwościach technicznych poprawnego wyświetlania obrazu w DTV; czy jest szansa że MM upora się w końcu z bladym obrazem, pikselozą i rozjeżdżaniem się dźwięku z obrazem (ten objaw ostatnio często występuje na NG HD)?neox napisał:Możliwosci techniczne pojawia sie gdzies miedzy czerwcem-wrzesniem, stopniowo kolejne miasta beda mialy nowe kanaly.
Nowy soft w drodze, prawd. w maju bedzie. Na poczatek jak zwykle jedno miasto - testowo dostanie, jak bedzie ok to pojdzie na reszte. Ma byc wiecej zmian, nie tylko kosmetyczne, jakies nowe funkcje beda. Szczegolow nie znam.masloww napisał:wiesz coś może neox o możliwościach technicznych poprawnego wyświetlania obrazu w DTV; czy jest szansa że MM upora się w końcu z bladym obrazem, pikselozą i rozjeżdżaniem się dźwięku z obrazem (ten objaw ostatnio często występuje na NG HD)?
byłbym wdzięczny jeśli zaciągnąłbyś języka w tej sprawie
albo dać sobie spokój i przejść do konkurencjimasloww napisał:wielkie dzięki neox za wiadomości;
nie pozostaje nic tylko dzwonić, mailować i czekać
czakam na nią z utęsknieniem, jak na razie to mogę mieć tylko kabel i tylko MMMsmichal napisał:albo dać sobie spokój i przejść do konkurencji
Nie z routerem, a z modemem kablowym.masloww napisał:...
tak, twój dekoder jest z routerem
masloww napisał:trzeba było najpierw poczytać troche ten wątek to byś się nie czuł nabity w butelke bo wiedziałbyś czego się można spodziewać po cyfrówce MM