Drogi kolego cypis1 ja na odmianę mojego "multimedialnego losu' jak piszesz czekam już rok....
Ale oczywiście życzę Ci powodzenia !!!
Ale oczywiście życzę Ci powodzenia !!!
Zobacz mecz w analogu i cyfrze w analogu dostrzeżesz smugę za zawodnikami w cyfrze już nie i są bardziej żywe kolory mają większe nasycenie ale ogólnie dla mnie to porażka i syf ta cyfra od nich.No i tyle że masz możliwość oglądania kanałów których nie ma w analogu w tym hd.cypis1 napisał:trochę czytałem, ale "na chłopski rozum" spodziewałem się, że będzie chociaż trochę lepiej niż ze zwykłego kabla. U kolegi, który ma - niedostępny w Świdnicy - Aster, cyfrowa telewizja wygląda wyraźnie lepiej niż analogowa. U mnie nie i niech nikt nie nie zwala tego na jakość sygnału nadawców, bo u kolegi np. TVP2, TVN, TVN24 czy nawet MTV wygląda dużo lepiej niż w MM (a telewizor kolega ma teoretycznie nieco gorszy). Zastanawiam się, co robić. Cwane MM przewidują teraz dośc dotkliwą karę za rezygnację z umowy. Jednak moim zdaniem towar, czyli DTV, jest niezgodna z umową, gdyż nie oferuje (poza NG HD) owej legendarnej cyfrowej jakości.
Chyba, że jest szansa na jakąś poprawę w najbliższym czasie (ktoś tu wspominał coś o sofcie do dekodera - czy to naprawdę może odmienić mój Mutimedialny los? )
u mnie jest odwrotnie, w analogu mam bardziej żywe, naturalne kolory, w dtv obraz jest sztuczny-zamglony; dodatkowo w dtv za zawodnikami mam smugę pikselozy;k0val napisał:Zobacz mecz w analogu i cyfrze w analogu dostrzeżesz smugę za zawodnikami w cyfrze już nie i są bardziej żywe kolory mają większe nasycenie ....
masloww napisał:Pino TV testowo w Multimedia Polska
http://www.dvbnews.pl/news/2089/pino_tv_testowo_w_multimedia_polska
to już trzeci nowy kanał muzyczny w ostatnim czasie;
może jakiś wirus zamienia nam w mailach do MM prośby z Eurosportu na muzykę