AlbertoTomba
Active member
Jakość TCL się stała. Zrób restart?
Wgrałem 562 oficjalny i jest ok . Wszystko chodzi ci ma chodzić .a za jakiś czas pewnie wypuszcza oficjalny na bazie tych testowych w których też widzę że coś tam poprawiająNapisz proszę na PW - dostaniesz kontakt.
Marek pomoże.
Otóż nie ma oficjalnego . Jest tylko OTA., nic więcej. Reszta to partyzantka.To jeszcze niech cwaniaczek powie, jakiż to kanał jest oficjalny - bo ja na C935 zobaczyłem do tej pory, a mam go prawie od premiery, dosłownie JEDNĄ aktualizację którą faktycznie znalazł sam TV online. I którą wycofali po tygodniu czy dwóch, więc prawdopodobnie tkwiłbym na absolutnie nieużywalnym sofcie z czasów premiery, z którym problemów było od groma.
Firma krzak, nic więcej.
Teoretycznie tak. Z drugiej strony, to Android jest otwartym softem i całe xda develppers składa się z takich "ruskich", którzy siedzą i piszą. Fakt jest jednak taki, że wsparcie ma TCL syfiaste. Za to obraz na 935 - przedni, przynajmniej jak na moje skromne standardy.Tzn no ja zakładam że te firmwary wyciekają jakoś od ludzi z TCLa, przecież chyba żaden rusek nie siedzi i nie pisze ich sam.
Czyli z czego? Konkretnie.Lepiej korzystać z ustawień dedykowanych oficjalnych.