Na początku niskie ukłony dla Wszystkich, jako że to mój pierwszy post
C935 w 75 calach mam od pół roku. Softu z Telegrama nie dotykałem, dwie aktualizacje OTA weszły bez problemu.
Cieszę się, że telewizor ci wystarcza i nie doświadczasz tych problemów. Wszystko zależy od tego jak się dany sprzęt użytkuje. Ja np. skoro mam wyłączone aktualizacje automatyczne to bardzo bym chciał żeby się automatycznie nie aktualizowały, a jednak surprise
Albo szukając ustawień dzwięku nie musiał się domyślać że zaawansowane ustawienia wideo jako podmenu to jednak skrzętnie ukryte dalsze ustawienia dzwięku.
Albo żeby nie włączał się sam z siebie marnując prąd, najczęściej jak mnie nie ma w domu oczywiście.
TV jest bez kalibracji, wprowadziłem minimalnie zmodyfikowane pod siebie ustawienia znalezione w necie. I powiem szczerze, że jestem bardzo zadowolony. Problem z dźwiękiem rozwiązałem banalnie, zmieniając tryb zdaje się na "dynamiczny" i jest OK, na DA bez charczenia. Czasami przełączam na wzmak stereo po optyku i mi wystarcza.
TV jest sumą składową nie tylko ekranu ale też oprogramowania dzięki którym możesz podłączyć różne urządzenia które powinny działać.
Głupot w tłumaczeniu już nie zauważam, po prostu oglądam filmy. Nie wiem też, o jakim białym pasku piszecie? Albo jestem tak mało wymagający, albo półślepy, albo nie mam tego problemu. Mogę was prosić o fotkę tego paska i info, kiedy on się pojawia?
Wystarczy, że przejrzysz wstecz ten wątek - znajdziesz zdjęcia, jak i inne fora w innych językach. Widocznie nie oglądasz materiałów w których jest on widoczny.
Dodam, że nie ruszam rozmiaru obrazu, mam 16:9 i pozwalam by tv dodał paski do formatu kinowego w filmach z serwisów streamingowych, ale te paski są czarne, a nie białe.
Nie rozumiem powyższego zdania.
reasumując, póki co nie żałuję ani złotówki, bo system jest stabilny, a obraz przepiękny.
Gratulacje, ja jednak od sprzętu za ponad 10k wymagam troszeczkę więcej.