Jaki najlepszy? W czym? Rozumiem, że nie pod względem jakości tylko jakość w cenie.Czyli za najlepszy obecnie masz mniej o 8 tyś
I on kosztuje 8k mniejCzyli za najlepszy obecnie masz mniej o 8 tyś
Masz jakieś specjalne wymagania, że tak na siłę pchasz się w najdroższe modele?
To nie te czasy, gdzie tv latało z założenia po 5-10lat, bo na takiej elektronice to było składane.
Dziś trzeba zakładać 2 lata spokoju, bo tyle wynosi gwarancja, a cała reszta to "bonus".
Jak najbardziej potrafię. Napisałeś, że mam najlepszy tv 8k taniej a Ty mi zaoferowałeś tv za 100k. Gdzie tu 8k taniej? Ty nie odpowiadasz na pytania tylko uciekasz od odpowiedzi kolejnymi postami nie na temat. Moje pytania są proste i odnoszą się do Twoich postów:Nie zrozum mnie źle.
Ale nie potrafisz przeczytać i zrozumieć sam swoich wpisów.
"Cena nie gra roli. Poproszę najlepszy MiniLed."
wow
Ale o co chodzi?@kiki przestań kręcić i odpowiedź na dwa pytania:
1. Jaki model tv (napisałeś, że najlepszy obecnie) kupię 8k taniej niż Sony?
2. Ile kosztuje 85C955 skoro w cenie Sony mam je dwa?
Chodzi o odpowiedź na dwa pytania. Przeczytaj dokładnie zaczynając od postu #84 kikiego. Stwierdzenie o braku roli ceny padło później jak @kiki nie odpowiadał na pytanie tylko lawirował innymi postami, aż w końcu napisał swoje słynne "klasa w cenie".Ale o co chodzi?
Jak cena nie gra roli to wszystko jasne ……![]()
Jeśli tak literalnie podchodzimy do tematu, BVM-HX3110"Cena nie gra roli. Poproszę najlepszy MiniLed."
To nie jest trudny język.
Jaki materiał ściany?Pytanie techniczne. Jakiego rozmiaru kołków używacie do przykręcenia wieszaka 75 - 85 cali? Ściana pełna.