40w4710
Co prawda nie jest to W4500, ale należy do tej samej serii i praktycznie w stylistyce różnice pomiędzy 4500 a 4710 są b. małe. Nawet szybka pod ekranem jest przezroczysta. Dzisiaj właśnie taki mi dowieźli. Zakupiłem w EuroAgd, ale w internecie, ponieważ w sklepie był o 400 zł droższy. Już po podpisaniu umowy kredytowej, w necie, ten sam telewizor podrożał o 300zł.(miałem farta). Mieszkam w małym bloku, na terenie W-wy i antenę mam zbiorczą. Kanały analogowe są kiepskie, bo jeszcze nie mamy jakiegoś wzmacniacza, natomiast ten telewizor łapie kanały cyfrowe. Są to Polast, TV4, TVN i WOT i odbiór jest znakomity.
Nie zauważyłem cloudingu oraz smużenia, z tym jednak, że profilaktycznie, na parę godzin przed rozpakowaniem położyłem go na plecach (dlaczego - patrz wcześniejsze posty) . Telewizor jest października.
Jak dla mnie, instrukcja obsługi jest bardzo skomplikowana i narazie mam problem z programowaniem kanałów. Myślę, że za jakiś czas opanuję go i podzielę się z Wami uwagami na temat tego TV.