jj3 napisał:To jest to czego oczekiwalem, czyli wyglada ok. Interesuje mnie jednak czy istnieje jakies ustawienie (nie wiem - podbicie kolorow, inny tryb, itp) w ktorym ta gradacja nie bylaby tak ladna. Pytam bo po podlaczeniu w sklepie laptopa przez HDMI i wyswietleniu zdjecia, ktore na laptopie wygladalo idealnie, na TV bylo widac koszmarna gradacje. Pobnie z demem Sony (tu porownanie do V4000). Cos musialo byc przyczyna i probuje dociec co ... tak dla swietego spokoju ...
Też się nad tym zastanawiałem. Jedyne co mi przychodzi do głowy to zapis hexadecymalny, gdzie D7 to 215 godzin (niech mnie ktoś poprawi jeżeli źle poiliczyłem), hmmm ciekawe czy aby napewno jest to hexadecymal ... ??? Pytanie co dalej po przekroczeniu 255 godzin.weja napisał:To jak mam czytać/rozumieć zapis:
"Working Time D7:25" ??
komacom napisał:Dziś nadszedł ten dzień i kupiłem z żonką naszego 46W4500
Jak na razie jestem bardzo zadowolony. Kupiłem w Centrum Sony w Poznaniu na ul. Powsta ńców Warszawy. Kosztował Mnie 6000zł dlatego że brałem na 20 rat. Płacąc gotówką bym miał za 5300. Jest to chyba najlepsza cena jaka można sobie wyobrazić za ten model i to w Centrum Sony. Jeszcze dostanę do tego 5 lat gwarancji i montarz z mieszakiem gratis !!! Telewizor nie posiada żadnego cludingu. Sprawdzałem na różnych ustawieniach.
Ja k na razie 1000% pozytyw dla tego telewizorka i XBOX chodzi rewelacyjnie. Szczególnie Call of Duty.
TVPHD odbieram z nadajnika ze Śremu na zwykłej płytce miedzianej z końcówka kabla i idzie super. Widać duża różnicę między HD a zwykłą TVP.
witam
Jeśli mógłbyś kolego jeszcze podać miesiąc produkcji tego soniacza to byłbym wdzieczny, moze wiesz ile ich jeszcze mieli na stanie poniewaz mam zamiar wybrać sie tam za kilka dni i jesli potwierdzi sie rowniez cena tego tv o której pisaleś to bede prawdopodobnie nastepnym wlascicielem 46w4500
pozdrawiam
weja napisał:To jak mam czytać/rozumieć zapis:
"Working Time D7:25" ??
komacom napisał:Dziś nadszedł ten dzień i kupiłem z żonką naszego 46W4500
Jak na razie jestem bardzo zadowolony. Kupiłem w Centrum Sony w Poznaniu na ul. Powsta ńców Warszawy. Kosztował Mnie 6000zł dlatego że brałem na 20 rat. Płacąc gotówką bym miał za 5300. Jest to chyba najlepsza cena jaka można sobie wyobrazić za ten model i to w Centrum Sony. Jeszcze dostanę do tego 5 lat gwarancji i montarz z mieszakiem gratis !!! Telewizor nie posiada żadnego cludingu. Sprawdzałem na różnych ustawieniach..
Pozdrawiam
Kryniu
trakerr napisał:Zakupilem wczoraj 40W4500 w euroexpres za 4300zl z 10/2008 wszystko super tylko bez polskiej instrukcji ma ktos jakiegos linka gdzie mozna sciagnac instrukcje po polsku?
a i odrazu po wlaczeniu (programy nie ustawione) grzebalem po menu i co jakis czas zaczynal migotac tak jakby sie właczał i wyłaczał i cos mu tam w srodku pstrykalo teraz juz tego nie zauwazam - czy to moglo byc spowodowane ze byl zmrozony i nie zdazyl sie ogrzac????
I jeszcze jedno jak sprawdzic te godziny przepracowane ?? Bo ten link mi nie chodzi..
michautoja napisał:Witam, ja też jestem zainteresowany zakupem Sony 46W4500, czy ktoś się może orientuje jak cena kształtuję się we Wrocławiu, chodzi mi o Sony Center?
Bo raczej nie sądzę żeby polityka firmy była różna w dwóch niedaleko oddalonych od siebie firmowych punktach sprzedaży.
Mroczek55 napisał:Sierra jak otrzymasz tv napisz z którego jest miesiąca i czy występuje clouding bo też chcę kupić ten sam tv w tym samym sklepie
s1600 napisał:Dzwoniłem do centrum sony w Poznaniu mają teraz na zbyciu 46w4710 za 6 tys. z ratami powiedzmy ale nie pójdzie jak sie tam nie pojawie jedynie gotówka wtedy bymnie musiał smigac z krak do poznainia wsumie chyba ta droga nie jest opłacalna. Może ktos za podobną cene ma coś w krak??