balboLBN napisał:kurde,ustawilem na full hd ale byly takie male litery ze az mnie oczy bolaly.teraz ustawilem na 1270x720 50hz..i filmy dobrze chodza..i chyba tak zostawie..kabel mam hdmi z przejscowka dvi->hdmi
trakerr napisał:Jeszcze firma z Bytomia ma 40w4500 za 4100zl z gwarancja europejska a z polska za 4499zl o co chodzi??
sierra napisał:Witam
Mam pytanie odnośnie 40W4500.
Będę chciał podłączyć konsole XBOX360 kablem HDMI do TV ale chce też uzyskać dźwięk 5.1 na amplitunerze który nie jest wyposażony w łącze HDMI.
Konsola ma tylko 1 port HDMI i nic więcej.
Pytanie czy jeżeli połączę TV z amplitunerem kablem optycznym to czy TV prześle sygnał 5.1 z konsoli do amplitunera czy przerobi go na STEREO . ???
Pozdrawiam
magda1221 napisał:Witam wszystkich chciałam napisac o sklepie AFG Computers. Chciałam napisac ze ludzie w tym sklepie sa bradzo nie mili w stosunku do klienta, sa to osoby nie kompetentne, nie licza sie z kientem sprzedawaja jak i obsłuuguja kazdego klienta jakby robili to z wielka łaska ze musza wogole sprzedawac cokolwiek. Nie polecam tego sklepu nikomu. Robia wielka łaske kupna danego sprzetu, poza tym nie ma gwarancji w jezyku polskim. Jednym słowem nie kupujcie tam zadnego sprzetu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Warto dopłacić do W4500 nawet 1000zł.Seba_Fan napisał:W4000 i W4500 czy az warto wydac ponad 1tys zeby miec 4500 model, bo ja jakos wielkiej roznicy nie widzialem miedzy nimi, ale niestety w sklepie to nie ogladanie no i w innych miejscach staly, ale powala mnie roznica ponad 1tys zl, a ceny W4000 strasznie spadly.
ja jak gdzies pisalem, pisze o cenach za jaka moge kupic w sklepie, nie interesuje mnie cena (cyfry) wypisane w Interneciesierra napisał:Nie wiem gdzie ty taką różnice widziałeś - na ceneo w większość najtańszych ofert nie posiadają tego modelu w zeszłym tygodniu szukałem tego modelu i najtaniej mieli za około 3600 to jest 600 zł różnicy dlatego zamówiłem W4500.
Poza tym jak się pojawia w głupiej cenie to bez gwarancji (podobno z Turcji).
Pozdrawiam
Hopkirk napisał:Warto dopłacić do W4500 nawet 1000zł.
Różnica która od razu jest widoczna (chociaż podobno nie dla wszystkich) to płynność obrazu.
s1600 napisał:sierra gdzie dokładnie zamówiłeś w4500 na polskiej gwarancji??
Oj widać i to bardzo. Ale nie na każdym sygnale. Najlepiej sprawdź na filmie z Blu-raya. Dla mnie różnica w płynności pomiędzy tymi modelami jest warta o wiele więcej. Po prostu na skaczący obraz nie mogę patrzeć.Seba_Fan napisał:to tylko ta plynnosc jest warta 1tys, to droga jak za cos co powinno byc, pozatym ogladalem, tylko niestety nie jak staly obok siebie i plynnosc W4000 byla OK, jak czytalem tutaj opinie innych to mowia ze wcale nie widac tej roznicy 100Hz
komacom napisał:Witam.
Czy ktoś z użytkowników tego modelu używa TV naziemnej z MPEG4 ?
Wiem że jest już dostępna w Warszawie i Poznaniu.
Np TVP HD i TVP Sport
poniżej link
www_pomar_pl/anteny/dvbt.php
Sam się przymierzam do zakupu tego modelu i jestem ciekaw z odbiorem.
Pozdrawiam
Kryniu
Clouding and backlight bleed reducible to negligible levels