Ale się porobiło !!! Powiem tak mam model sonyw 5500/philipsa 9705 ale każde nowinki mnie interesują wiec czasami wbijam na tematy zupełnie odmienne niż w tytułach ,śledząc co nowego.Panowie nie kłócić się problem tutaj polega wydaje mi się na tym bez urazy do Wszystkich.Że -dune2- szukał odpowiedzi na swoje pytania , a myślę że odpowiedzieć na nie mogą jedynie Ci którzy taki TV mają , a większość tutaj zabiera głos na zasadzie byłem w markecie widziałem i porównałem bądź w salonie grał tak lub inaczej albo u mojego kolegi to czy tamto .Mam tv 2 firm oba grają fajnie.Napisał gość że chce ustawień pod FILIPA 9705 ( TAK wiem Alcatraz że to forum o HX920) podałem mu parametry w dziale wszystko o philips 9705 i jest zadowolony można to sprawdzic i na tym ma to polegać .Jeśli jednak -dune2- jest w nijaki sposób nieusatysfakcjonowany i nie doczeka sie właściwej odpowiedzi powinien zrobic to co ja poszedłem do salonu i krótko chce zobaczyc jak świecą dane tv ? odpowiedź sprzedawcy nie ma na to czasu odpowiedź moja proszę z kierownikiem odpowiedź sprzedawcy masz tu pan piloty od tych tv i baw się sam i myślę że o to chodzi Pozdrawiam i Życzę Szczęśliwego Nowego Roku.A PROPO SERWISU PS. Lolek126 który krytycznie czasami opowiadał o serwisach Philipsa sam nie mając tego tv

wiesz że serwis Philipsa dociera do klienta w 3 dni do domu i jeśli jest możliwość to u niego naprawia ,piszę o tym na forum soniacza aby uzmysłowić że nie wszystkie posty tutaj zawierają prawdę ,ktoś coś usłyszał lub nie dosłyszał itd / itp.jest wiele przykładów w sieci ale sony podziwiam z tego co podajecie tutaj czasami serwis nie ogląda tv lecz bazuje na ocenie na zasadzie zdjęć ciekaw jestem sam mam 5 letnią gwarancję jeszcze 3 latka

.Powiem tak kupując TOP model za duzo tysiaków ,należy doszukać się w gwarancji wszystkich szczegółów czy taki model z super top listy za 5 lat gdy pójdzie z niego dym dostaniemy nowy czy tez rekompensatę na otarcie łez ,mówiąc krótko przed swietami zjarała mi się ps 3 = śmietnik nie dostałem nic także różnie z tym bywa , czytajmy umowy ,gwarancje nawet te drobnym druczkiem jeśli nie widzę proszę sprzedawcę o lupę .Nikt się nie przyzna ale większosć działa na zasadzie tu umowa ,proszę przejrzeć niejeden gość zobaczy 6 stron z tyłu jeszce kolejka to tylko czeka na podpowiedź tu pan podpisze i tu ,oczywiscie bez urazy.Forum ma pomagać nie pomaga walczę z problemem sam i to tyle na ten temat .WSZYSTKIE ZAWARTE TU SPOSTRZEŻENIA NIE MIAŁY NA CELU URAZY FORUMOWICZÓW A JEDYNIE ZWRÓCENIE UWAGI NA TAK SUBTELNY ASPEKT JAK POMOC W BYCIU SZCZESLIWYM W WYDANIU KASY NA SPRZET NA MIARE NASZYCH MARZEN I OCZEKIWAN .
-------------------------------------------------------------------------------------------
sony40"w5500/sony hx1/sony bdv e-870/philips 40" 9705/xbox360 250 GB+ kinect