No spoko
ja tam lubię jak ktoś mówi to co myśli a nie smaruje dupsko po kątach.Ale w tym roku juz kupisz ???? bo potem mogą kable nie pasować
.Pozdro .Tak na poważnie podziwiam Cię Lolek126 ja tam bym tyle nie wytrzymał jak się zgrzeję niczym biała na wielkanoc idę i kupuję w miarę sprzet ,bez szaleństw bo za rok znowu nowinki ,wiec jak za zestaw wywaliłbym cała kasę jaką mam i jeszcze zostawił nerkę w rozliczeniu w Media Markt.To za 2 lata jak wchodzi coś nowego to z czego ??.Poza tym śmieszy mnie jak ktoś kupuje topowe model które mają pasma przenoszenia po 40 Khz a moze i więcej a człowiek słyszy tylko lekko ponad 20 kHz są wybitni np kompozytorzy dyrygenci ale chyba nie wszyscy zjadacze chleba tak słyszą chyba ,że to forum samych audiofili ,ma być bas ,sopran, i powiem Ci lolek mam zestawik technicsa z procesorem dźwięku zwanym potocznie korektorem SH GE 90 i łyka wszystko ,moge ustawić to co chce basiki sopraniki, kumpel ful wypas kupił denona kable po 50 zł za metr głosniki harman cardon i co zdziwiony ,że mogę ze swojego staruszka wycisnąć słyszalnie lepszą muze jak on , ale jak to mówią wejdą goscie do domu to i muszą widzieć tabliczki z odpowiednim logo a nie jakims LG .Technics itd
Pozdrawiaam .