Lolek126/Alcatraz
jest mi ogromnie przykro że sie ze mną nie zgadzacie tym bardziej ze idą swieta co za zawód
( oczywiscie żarcik) Macie zupełną rację nie ma idealnego tv i to co się podoba mi nie musi innym dlatego jest tak kolorowo i mnóstwo firm oferujacych swe telewizornie .Ok nie truje już ale ważna sprawa jest taka ze jak tu Koledzy piszą trzeba samemu skalibrować sobie tv pod siebie ,pobawić sie ustawieniami nie polegać na fabryce oni mają skośne oczy i źle widzą hahaahah
nie bać i kombinować bo można zawsze wrócic do ustawień fabrycznych .Życzę Wszystkim Wirtualnym Kolegom Wesołych Pogodnych Świat ,Szczesliwego Nowego Roku ,który dla Lolka126 będzie przełomowym bo bedzie dokonywał duzego zakupu już się nie mogę doczekać Jego opini na temat sprzętu .Wszystkim innym zyczę także wielogodzinnego obcowania ze swoimi TV aby skupili się na przekazie telewizyjnym który pomimo tylu kanałów jest ubogi ,wrecz marny obfitujący w same starocie i powtórki nie doszukujcie się Panowie wad czy plusów bo można wpaść w pętle czasu
Kupujcie to co Wam się podoba i nie słuchajcie innych to ma być Wasz telewizor a nie sąsiadów czy znajomych.Pozdrawiam