Sony Bravia 7

czarny2807

Well-known member
Bez reklam
Wystarczy poczytać co tam entuzjastycznie przyjmują i wszystko jasne. Albo zobaczyć w recenzji Bravia 7 jak kąty pokazali. Aż szybo udałem się do sklepu to sprawdzić.

Ostatnia edycja:

czarny2807

Well-known member
Bez reklam
Ty nie zazdrość tylko coś kup, bo telewizja sie skończy a Ty nic nie wybierzesz :) Telewizory wchodzą a Ty o obniżki pytasz, bierz ubiegłoroczne - nieważne co byle oczy cieszyło :)
Pytam z ciekawości po jakim czasie spadają. Tv już wybrany raczej. Szukam wieszaka. Teraz wakacje, urlop, wyjazd i posucha w sporcie. Na olimpiadę będzie tv 😊 A nawet dwa bo dla syna też 😋

M.K.

Member
Dziś pomacałem Bravię 7 65" - bo prawdopodobnie ją kupię. Dzielę się wrażeniami:
Głownie zwróciłem uwagę na odbicia i kąty (względem różnych innych modeli w sony centre we Wrocawiu) W testach jak wyżej na YT jest rzekomo dramatycznie i tego się obawiałem - ale jakoś na żywo nie zauważyłem różnicy względem innych tv. Nie jest źle do momentu, kiedy kąt jest duży - powyżej 60 lub nawet więcej stopni od ekranu. Tylko nie umiem sobie wyobrazić realnych warunków w których ktoś z takiego kąta coś ogląda.. Z odbiciami mimo ze matryca jest jakby bardziej matowa nie jest gorzej niż w innych tv (różne modele tańsze i droższe) - a naprzeciwko ściany z tv były świecące reklamy inne świecące tv - było jak sprawdzić. Dla mnie plusem jest jeden z pilotów z normalną klawiaturą cyfrową - korzystam z kablówki po CI więc jest jak przełączać kanały. Jeszcze dojrzewam do wyboru vs Samsung ale prawdopodobnie padnie na sony - cashback jest do 14 lipca więc decyzja będzie szybka. Przesiadka z wypalonego 4letniego OLEDa - w którym pilnowałem aby leciało co trzeba...

Ostatnia edycja:
Do góry