Lepiej pomyślcie , gdzie je ładować , 4 punkty w Polsce tylko
Sprawdź sobie ile kosztuje wymiana akumulatorów, jak już kupisz używaną Teslę, też abstrakcja.
Jakoś nie wierzę w 10 letnią trwałość ogniw, a gwarancja bardzo często jak wiemy, bywa tylko na papierze. Producent znajdzie sto powodów, by jej nie uwzględnić. Jednym z nich będzie niewłaściwe użytkowanie, albo ładowanie zbyt rzadkim prądem.
To uwierz, mam na codzien stycznisc z autkiem z 2008 roku i jedyne co nawalilo to amortyzatory po 9 latach i 300k km. Baterie sa w jak najlepszej kondycji zara klepnie im 10 latek. I powiem ci szczerze jeszcze nie slyszalem aby baterie komus padly.
Z tego co mi wiadomo, Lexus to hybryda, a Tesla pełny elektryk. Tak więc pewnie przekłada się to na eksploatację samych akumulatorów.
Panowie a LPG będziecie montować do tego Jeepa?
Zapomniałem napisać. Oczywiście już zaliczony prezent. Kraków. Około miesiąc temuZ innej beczki, potrzebuję porady. Możecie wziąć mnie za czuba, ale do rzeczy.
Wyczaiłem jazdę po mieście Lambo Gallardo lub Ferrari F430, 15 minut za 200 zł, dla dzieciaka.
Gallardo jeździłem po torze - ciasne, więc na pewno byłoby to Ferrari. Chciałem fundnać mu prezent na urodziny. Problem w tym, że zwyczajnie sie boję o dziecko. Nie chodzi mi o bezpieczeństwo drogowe.
Samochody dwuosobowe, więc oddaję dziecko obcemu facetowi na 15 minut i nie wiem co i gdzie się z nim dzieje. Wiadomo, że na oszołoma można trafić wszędzie. Czarny scenariusz to pedofilia i porwania, wszak kogo stać na takie fury...?
Miał ktoś już z czymś takim do czynienia?
Co myślicie?