Też oglądałem Raport, dlatego wkleiłemPrzed chwilą oglądałem w TVN turbo, zacnie się prezentuje.
Wspominałi coś o cenie rzędu 700tys.zl.
Też tak myślę. Wg mnie na SUVy jest po prostu moda. Ja nie pieję z radości do tego segmentu. Teraz każda, dosłownie każda marka musi mieć w ofercie SUVa. Obojętne jaki badziew by nie był, obojętne czy kosztuje 100 tys. czy 1000 tys. i tak się sprzeda.Jak dla mnie stylistyka jak kazdy inny suv, wszystko to samo..
Dla niektórych liczy się napisPlanuja sie wstrzelic w polke Porshe, GLS, Q7, itp.
Stylistyka, światełka typowo BentleyowskiePomijając SUVa Bentleya, bo ten jest zwyczajnie paskudny.
Widziałem ostatnio, a idź Pan...
Też tak myślę. Wg mnie na SUVy jest po prostu moda. Ja nie pieję z radości do tego segmentu. Teraz każda, dosłownie każda marka musi mieć w ofercie SUVa. Obojętne jaki badziew by nie był, obojętne czy kosztuje 100 tys. czy 1000 tys. i tak się sprzeda.
Też oglądałem Raport, dlatego wkleiłem
Też tak myślę. Wg mnie na SUVy jest po prostu moda. Ja nie pieję z radości do tego segmentu. Teraz każda, dosłownie każda marka musi mieć w ofercie SUVa. Obojętne jaki badziew by nie był, obojętne czy kosztuje 100 tys. czy 1000 tys. i tak się sprzeda.
Lolo, a ja chętnie tego suva od Lambo bym przytulił tylko jakby tak ze 300-350 tysi kosztował... ale pomarzyć można
Tak, ale ja tutaj miałem bardziej na myśli trwałość elementów zawieszenia, które pod tym względem nie różnią się od typowej "osobówki" w przeciwieństwie do prawdziwych samochodów terenowych.Ps. Bokciu bo suv wszędzie nie wiedzie, ale wystarczy pooglądać filmy co potrafi zrobić zwkły suv ... wrzucałem takie filmy tutaj...ale nie zmienia to faktu, że nie jest to auto typowo terenowe... ale potrafi wiele w stosunku do osobowego auta... i fajne jest to, że każdy może kupić auto pod siebie, a nie dla mody..
Caprzo to jest jedyna firma wg mnie, która nigdy nie będzie mieć suva.. i jestem skłonny nawet się o to założyć...