Skóra, fura i komóra :) Czyli luzne rozmowy o motoryzacji.

krzysztofradio

Well-known member
Bez reklam
Co teraz Caparzo zrobi? :)

Z innej beczki, potrzebuję porady. Możecie wziąć mnie za czuba, ale do rzeczy.
Wyczaiłem jazdę po mieście Lambo Gallardo lub Ferrari F430, 15 minut za 200 zł, dla dzieciaka.
Gallardo jeździłem po torze - ciasne, więc na pewno byłoby to Ferrari. Chciałem fundnać mu prezent na urodziny. Problem w tym, że zwyczajnie sie boję o dziecko. Nie chodzi mi o bezpieczeństwo drogowe.
Samochody dwuosobowe, więc oddaję dziecko obcemu facetowi na 15 minut i nie wiem co i gdzie się z nim dzieje. Wiadomo, że na oszołoma można trafić wszędzie. Czarny scenariusz to pedofilia i porwania, wszak kogo stać na takie fury...?
Miał ktoś już z czymś takim do czynienia?
Co myślicie?

Ostatnia edycja:

lolo2

Well-known member
Bez reklam
Przesadzasz...

Rozumiem ze te 200zl/15min to w jakiejs wypozyczalni firmie itp itd. Wiec sa dane wlasciciela auta i rowniez kierowcy.

Moim zdanjem ryzyko ze trafisz na oszoloma jest mniejsze niz 3% i swojemu dzieciakowi jakby mial wiecej niz 7lat nie wachalbym sie zasponsorowac takiego prezentu.

bokciu

Banned

Wyczaiłem jazdę po mieście Lambo Gallardo lub Ferrari F430, 15 minut za 200 zł, dla dzieciaka.
Gallardo jeździłem po torze - ciasne, więc na pewno byłoby to Ferrari. Chciałem fundnać mu prezent na urodziny. Problem w tym, że zwyczajnie sie boję o dziecko. Nie chodzi mi o bezpieczeństwo drogowe.
Samochody dwuosobowe, więc oddaję dziecko obcemu facetowi na 15 minut i nie wiem co i gdzie się z nim dzieje. Wiadomo, że na oszołoma można trafić wszędzie. Czarny scenariusz to pedofilia i porwania, wszak kogo stać na takie fury...?
Co myślicie?

GrupaEtna Tarnowskie Góry może?

krzysztofradio

Well-known member
Bez reklam
Nie, Oświęcim (Jazda marzeń), ale zajrzę na OnyxCar. Sądzę, że będzie sporo drożej.
edit; tak jak myślałem, jest za 300zł.

Ostatnia edycja:

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Też myślę, że nie ma się czym przejmować.
Ceny natomiast ciekawe, taka Italia - 6 okrążeń 1649zl.
No tanie, to to nie jest.

Fajna jest za to opcja filmu, ja bym dorzucił za 70zł.

lukionon44

New member

Co myślicie?
Polecam Firmę autoprezent.pl Byłem ostatnio na ich evencie, jeździłem jako pasażer i kierowca. Emocje gwarantowane! Jeśli chodzi o bezpieczeństwo to jest na najwyższym poziomie, wiec o to nie musisz się martwić!

krzysztofradio

Well-known member
Bez reklam
https://jazdamarzen.pl/prezent/jazda-ferrari-f430-dla-dziecka/
To nie jest Grupa Etna, do której należy Prezent Marzeń, itp.

Fajna jest za to opcja filmu, ja bym dorzucił za 70zł.
Gdy jeździłem, też wykupiłem (wtedy 60 zł), ale nic się nie nagrało - źle połączyli głąby...
Kasę zwrócili, obiecali gratis film następnym razem...

Polecam Firmę autoprezent.pl Byłem ostatnio na ich evencie, jeździłem jako pasażer i kierowca. Emocje gwarantowane! Jeśli chodzi o bezpieczeństwo to jest na najwyższym poziomie, wiec o to nie musisz się martwić!
Zastanawia mnie to czy reklamujący w ogóle czytają to co piszą, bo już na pewno nie czytają wypowiedzi, do których nawiązują...
Szkoda gadać. Błazenada.

Ostatnia edycja:
Do góry