Jeszcze trochę i wszystkim chipy wmontują, chore czasy.
Wychylę się, mimo, że zdaję sobie sprawę z poprawy bezpieczeństwa, ale mimo wszystko uważam pomysł za poroniony.
Obowiązkowe tempomaty z ogranicznikiem prędkości już od 2020 roku - Moto
Wychylę się, mimo, że zdaję sobie sprawę z poprawy bezpieczeństwa, ale mimo wszystko uważam pomysł za poroniony.
Jestem w takim miasteczku, że co dziennie mijam Lambo najczęściej Gallardo lub Sesto Elemento, Ferrari, Aston Martin, Testle... oraz (mała podpowiedź) Citroen 2CV lub DS Fantomasa
Wklejaj fotki, a nie zgadywanki robisz
A mi się wydawało, że właśnie tacy...Żyjący z socjalu i handlujący narkotykami. W końcu mają większe przywileje niż rodowici europejczycyArabowie - to prawda, tylko nie tacy, co przypłynęli pontonami
Arabowie - to prawda, tylko nie tacy, co przypłynęli pontonami
To fakt, mea culpa. Przyznaje, dokładnie to samo wcześniej popełnił CaparzoA gdzie (c) ?? To moje słowa :szukaj::bober:
No niestety. Ci, których oglądasz codziennie w tv koczują w "miasteczku emigrantów" w kartonowych domkach, śpią na trawie, w błocie i zaczepiają kierowców i przechodniów. Też piszę to z doświadczenia, bo również co dzień obok tego przejeżdżam. Jak starczy czasu to zrobię fotki, by zobaczyć, że daleko im od pontonu do Lambo... choć nie wiem czy wklejanie tego będzie na miejscu... Może lepiej wpisać to w YT i na pewno wyskoczy mnóstwo filmików...A mi się wydawało, że właśnie tacy...Żyjący z socjalu i handlujący narkotykami. W końcu mają większe przywileje niż rodowici europejczycy
No niestety. Ci, których oglądasz codziennie w tv koczują w "miasteczku emigrantów" w kartonowych domkach, śpią na trawie, w błocie i zaczepiają kierowców i przechodniów. Też piszę to z doświadczenia, bo również co dzień obok tego przejeżdżam. Jak starczy czasu to zrobię fotki, by zobaczyć, że daleko im od pontonu do Lambo... choć nie wiem czy wklejanie tego będzie na miejscu... Może lepiej wpisać to w YT i na pewno wyskoczy mnóstwo filmików...
Ci od Lambo, to inny sposób. Być może też kwietnie nielegalny handel, bo zawsze powtarzam, że w ciągu jednego życia legalną uczciwą pracą raczej nie jesteś w stanie zarobić na taki wózek, a jeśli nawet to musisz mieć kilkakrotnie razy więcej, na utrzymanie, itp. Mniejsza z tym.
Oni przybyli tu lata temu, nie teraz w tej nowej fali. Kiedyś tu było inaczej. Wiem, bo przyjeżdżam tu regularanie od lat 90-tych...