Emanuela882
New member
A co jak ktoś mieszka w bloku i ma garaż dosyć daleko od mieszkania ?
To się sprzedaje taki garaż, a auto trzyma pod blokiem. W końcu samochód jest dla mojej wygody, a nie ja dla niego, żeby odprowadzać go dziennie do garażu.A co jak ktoś mieszka w bloku i ma garaż dosyć daleko od mieszkania ?
Kasy nie ma, moze z tego guzik wyjsc. Muskowi tez zabraklo i obsowa niezla byla z pierwsza Tesla.Ciekawa konkurencja sie szykuje dla Tesli
[youtube]ePJ8xcL3HAE[/youtube]
Cena jezeli dobrze zrozumialem ma byc od 52000$
Kasy nie ma, moze z tego guzik wyjsc. Muskowi tez zabraklo i obsowa niezla byla z pierwsza Tesla.
Za to wczoraj na Bloombergu czytalem, ze Dyson oglosil ze przylacza sie do gry w elektryczne samochody.
W blokach z lat 60-70 tych, problemem są dziadki (80+) ze swoimi limuzynami, trzymają duże Bmki, Mesie, Volva i kilka mniejszych "Cinkłeczento" (tych co się nie dorobili za komuny) , stoją te auta całymi tygodniami, nikt tym nie jedżi, za to pucowanie, przepalanie i inne czynności zabijające czas są na porządku dziennym, a człowiek potem wraca z miasta i musi parkować 3 bloki dalej.
Oczywiście nie mam żalu, bo te auta trzymają tych ludzi przy życiu.
To widać i nie śmiałbym im tego odbierać, ale tak to wygląda.
Miałbym dylemat. Aczkolwiek żeby posiąść Mustanga, trzeba zapłacić - za kobitkę już niekoniecznie.
Wow! Serio? . Gdzie Ty takich kobiet znalazłes? Proszę o namiary.
Ja takich nie znam. Jednak to Mustang kosztuje dużo mniej. Najpewno.
Przesadzasz Savron,
W okreslonych kategoriach wiekowych, czyli najmlodsze i te stare, "ryczace czterdzieskti", sa za free, Te w srednim wieku kosztuja.
Ale pomiedzy tymi 2 kategoriami meskich "trofeow" jest zasadnicza roznica.
Samochod, ktorego sie pozbywasz, moze przyniesc Ci przychod, albo nawet zysk. Kobitka jedynie koszty.
Nie wiem co lepsze, ta kobitka czy Mustang
Ja chętnie pakiet wezmę...
U mnie w blokuWow! Serio? . Gdzie Ty takich kobiet znalazłes?