Zona o tym wie?
a jakbym powiedział ze do sprzątania ja wynająłem - uwierzyłaby ??? :- )
Zona o tym wie?
a jakbym powiedział ze do sprzątania ja wynająłem - uwierzyłaby ??? :- )
Co teraz Caparzo zrobi?
Z innej beczki, potrzebuję porady. Możecie wziąć mnie za czuba, ale do rzeczy.
Wyczaiłem jazdę po mieście Lambo Gallardo lub Ferrari F430, 15 minut za 200 zł, dla dzieciaka.
Gallardo jeździłem po torze - ciasne, więc na pewno byłoby to Ferrari. Chciałem fundnać mu prezent na urodziny. Problem w tym, że zwyczajnie sie boję o dziecko. Nie chodzi mi o bezpieczeństwo drogowe.
Samochody dwuosobowe, więc oddaję dziecko obcemu facetowi na 15 minut i nie wiem co i gdzie się z nim dzieje. Wiadomo, że na oszołoma można trafić wszędzie. Czarny scenariusz to pedofilia i porwania, wszak kogo stać na takie fury...?
Miał ktoś już z czymś takim do czynienia?
Co myślicie?
Polecam Firmę autoprezent.pl Byłem ostatnio na ich evencie, jeździłem jako pasażer i kierowca. Emocje gwarantowane! Jeśli chodzi o bezpieczeństwo to jest na najwyższym poziomie, wiec o to nie musisz się martwić!Co teraz Caparzo zrobi?
Z innej beczki, potrzebuję porady. Możecie wziąć mnie za czuba, ale do rzeczy.
Wyczaiłem jazdę po mieście Lambo Gallardo lub Ferrari F430, 15 minut za 200 zł, dla dzieciaka.
Gallardo jeździłem po torze - ciasne, więc na pewno byłoby to Ferrari. Chciałem fundnać mu prezent na urodziny. Problem w tym, że zwyczajnie sie boję o dziecko. Nie chodzi mi o bezpieczeństwo drogowe.
Samochody dwuosobowe, więc oddaję dziecko obcemu facetowi na 15 minut i nie wiem co i gdzie się z nim dzieje. Wiadomo, że na oszołoma można trafić wszędzie. Czarny scenariusz to pedofilia i porwania, wszak kogo stać na takie fury...?
Miał ktoś już z czymś takim do czynienia?
Co myślicie?
https://jazdamarzen.pl/prezent/jazda-ferrari-f430-dla-dziecka/https://www.autoprezent.pl/?gclid=COP455Lp6tYCFQzPsgodflQE8Q
W takim razie o co chodzi z tymi cenami od 199...?
Gdy jeździłem, też wykupiłem (wtedy 60 zł), ale nic się nie nagrało - źle połączyli głąby...Fajna jest za to opcja filmu, ja bym dorzucił za 70zł.
Zastanawia mnie to czy reklamujący w ogóle czytają to co piszą, bo już na pewno nie czytają wypowiedzi, do których nawiązują...Polecam Firmę autoprezent.pl Byłem ostatnio na ich evencie, jeździłem jako pasażer i kierowca. Emocje gwarantowane! Jeśli chodzi o bezpieczeństwo to jest na najwyższym poziomie, wiec o to nie musisz się martwić!
Co teraz Caparzo zrobi?