Jeden z kolekcji pewnego Pana..![]()
Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
Problemów? Ten ryk to orgia dla uszu, a już bulgot v8 to odjazd zupełny.
Żadne Sonusy i jakiekolwiek audio za kilkaset tyś. nie jest w stanie się z tym równać.
Oczywiście nie piszemy tu o pierdzących golfach z tłumikiem po spawie i Kazia w garażu ; )
Zobacz lolo g31.To tyle w DPD zarabiaja? Chyba czas zmienic prace.
Autko ciekawe, mialem okazje siedziec w Huracane (tylko siedziec) ale na zywo to auto nie wyglada tak bajecznie jak na obrazkach. Strasznie krotkie.
W sobote bylem przy okazji w salonie BMW obejzec nowa 5, swietnie wyglada, poprosilem o wycene (myslalem ze cenowo jak meras e klasa) i sie grubo mylilem. Za nowa 5 cenia sobie prawie jak za stara 7.
Skonfigurowalem biedaka to mnie wyniosl 300kzl.
Problemów? Ten ryk to orgia dla uszu, a już bulgot v8 to odjazd zupełny.
Żadne Sonusy i jakiekolwiek audio za kilkaset tyś. nie jest w stanie się z tym równać.
Oczywiście nie piszemy tu o pierdzących golfach z tłumikiem po spawie i Kazia w garażu ; )
Oj tak tak!Problemów? Ten ryk to orgia dla uszu, a już bulgot v8 to odjazd zupełny.
I nawet w dobrej cenie:
https://www.otomoto.pl/oferta/bmw-s...zedsprzedaz-pakiet-gratis-rabat-ID6yLi67.html
Link pierwszy z brzegu.
W końcu jakies porządne autko, a nie tylko jakieś bzdury jak Mesie, BMki czy audice
Można już pojeździć Aventadzikiem? Wypożyczalnia czy coś innego?ja także ostatni miałem okazje jezdzic Lambo tylko Aventadorem po Krakowieprzyznaje, ze piekna sprawa i mimo , ze nie jestem fantykiem motoryzacji to lambo potrafi sprawic , ze pojawia sie usmiech na twarzy
![]()