Jeden z kolekcji pewnego Pana..
Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
Problemów? Ten ryk to orgia dla uszu, a już bulgot v8 to odjazd zupełny.
Żadne Sonusy i jakiekolwiek audio za kilkaset tyś. nie jest w stanie się z tym równać.
Oczywiście nie piszemy tu o pierdzących golfach z tłumikiem po spawie i Kazia w garażu ; )
Zobacz lolo g31.To tyle w DPD zarabiaja? Chyba czas zmienic prace.
Autko ciekawe, mialem okazje siedziec w Huracane (tylko siedziec) ale na zywo to auto nie wyglada tak bajecznie jak na obrazkach. Strasznie krotkie.
W sobote bylem przy okazji w salonie BMW obejzec nowa 5, swietnie wyglada, poprosilem o wycene (myslalem ze cenowo jak meras e klasa) i sie grubo mylilem. Za nowa 5 cenia sobie prawie jak za stara 7.
Skonfigurowalem biedaka to mnie wyniosl 300kzl.
Problemów? Ten ryk to orgia dla uszu, a już bulgot v8 to odjazd zupełny.
Żadne Sonusy i jakiekolwiek audio za kilkaset tyś. nie jest w stanie się z tym równać.
Oczywiście nie piszemy tu o pierdzących golfach z tłumikiem po spawie i Kazia w garażu ; )
Oj tak tak!Problemów? Ten ryk to orgia dla uszu, a już bulgot v8 to odjazd zupełny.
I nawet w dobrej cenie:
https://www.otomoto.pl/oferta/bmw-s...zedsprzedaz-pakiet-gratis-rabat-ID6yLi67.html
Link pierwszy z brzegu.
W końcu jakies porządne autko, a nie tylko jakieś bzdury jak Mesie, BMki czy audice
Można już pojeździć Aventadzikiem? Wypożyczalnia czy coś innego?ja także ostatni miałem okazje jezdzic Lambo tylko Aventadorem po Krakowie przyznaje, ze piekna sprawa i mimo , ze nie jestem fantykiem motoryzacji to lambo potrafi sprawic , ze pojawia sie usmiech na twarzy