Koledzy naprawdę przepraszam ale nie dam rady patrzeć obiektywnie na kombi - sorki

a co do audi to nie jest kwestia czy ja bym przytulił czy też nie - mi np podobają się A5 - ale dla mnie po pierwsze są to za twarde samochody, po drugie dizelka bym nie kupił bo dla mnie chodzi jak traktor i nie potrafiłbym się do tego przyzwyczaić, a więc co mówię bo mój brat ma taki silniczek w pasaciku za bardzo ładne pieniądze kupił ( nie wspomnę o kłopotach jakie ma z tym silnikiem, ale to inna sprawa) i sam przyznał że jak kiedyś miałem citroena w HDI i to już potem kilku letniego to był cichszy niż jego po wyjechaniu z salonu .... a do silników benzynowych audi i spółki to już całkowicie nie mam zaufania patrząc na moich znajomych, którzy różne marki mają aut, a są w nich silniki FSI (chyba nie przekręciłem nazwy) ... także nie po drodze mi z Audi.. za to myślę tez kiedyś o BMW ale zobaczymy jak na razie gwiazdy które miałem spisują się bez zarzutu wiec nie mam zamiaru zmieniać na inne marki.. - oczywiście to są moje spostrzeżenia i nie mam zamiaru w tym temacie dyskutować - od razu mówię z góry ....

bo nawzajem nie przekonamy się w tym temacie
Lolo zawsze pisałem że nie ma jak samochód 4x4 a z tym co wkleiłeś to chłopie po bandzie pojechałeś