Kura na V? Ja mam inne zdanie o Fordach, ale każdy ma swoje.
Ford, to legenda, a nie jakaś kura ; )
Najważniejsze, że w końcu automat. No i życie stało się przyjemniejsze ; )
A to suvik Myslalem ze mondziaka odswiezyles.
Nie testowales Ravki?
Kuga w typowej hybrydzie będzie dostępna w 21 roku, a silników w benzynie praktycznie nie mają, bo mało kto zdecyduje się kupić suva z silnikiem 1,5 l. A do tego nie ma możliwości kupna w AWD i z automatem. Więc jedyny wybór przy kudze pozostaje - diesel, ale trzeba takim autem w trasie śmigać, a jak ktoś dużo po mieście śmiga to raczej taki silnik odpada. I tutaj w benzynie VAG ma lepszą ofertę o ile te auta danej osobie pasują. Mi osobiście pasują i jak żona będzie wymieniać to na pewno będą te autka brane pod uwagę. Choć miałem pierwszą kugę na wypasie i naprawdę byłem zadowolony.
Henry dużo radości życzę z nowego autka. Nowe zawsze podwójnie cieszy, przynajmniej mnie
lolo2 czemu jeszcze nie pochwaliłeś się nowym autonomicznym ciągnikiem, który dostałeś na gwiazdkę?
https://m.youtube.com/watch?v=Dede7HrEmQw
Dziękidużo radości życzę z nowego autka.
Na ten moment to chyba najchętniej kupowana Kuga, znacznie więcej się sprzedało od miękkiej hybrydy z 2.0 dieslem czy 2.0 AWDmało kto zdecyduje się kupić suva z silnikiem 1,5 l.
Poza R Line wybór jest podobnytutaj w benzynie VAG ma lepszą ofertę
Jak to wygląda, daj spokój.Tiguan jest też w wersji AllSpace.
Tam normalnie szału nie ma, chyba, że wybierzesz R Line, a wtedy cenowo wychodzi kosmos.W cenie Forda jednak szału nie będzie z wyposażeniem.
Fajne k:Tez sie pochwale. W srode mikolaj przyniosl mi to Kolejne chwilowe hobby.
Poza R Line wybór jest podobny
Jak to wygląda, daj spokój.
Tam normalnie szału nie ma, chyba, że wybierzesz R Line, a wtedy cenowo wychodzi kosmos.
7 miejscowego mam SMaxaZdecydowanie wolałbym Kodiaqa w wersji 7 os.
W życiu bym tego nie brał, tak jak 1.5 TSI.Masz Kuge z motorem 1.5?
7 miejscowego mam SMaxa
W życiu bym tego nie brał, tak jak 1.5 TSI.
Takie silniki nadają się do Polo albo Fiesty.
Ja mam 2.0 AWD - 190KM
Tylna kanapa była tak samo ustawiona?Siedząc z tyłu od kolan do fotela kierowcy mam około 15 cm przestrzeni
View attachment 19471
View attachment 19473
W Tiguanie prawie dotykałem kolanami, a bagażniki... cóż to podawanie w litrach, to dla mnie jedna wielka ściema. VW podaje łącznie ze schowkami pod podłogą bagażnika, dla mnie to miejsce nie do wykorzystania.
Pamiętam jak przepakowaliśmy coś większego gabarytowo z Octavii do Passata i się nie zmieściło
Nie do końca, bo bardzo poważnie rozważałem Mazdę i Tiguana.Jesteś mocno Fordo lubny Jak tam automat się sprawuje?
Tak, maksymalnie odsunięta do tyłu.Tylna kanapa była tak samo ustawiona?
Skrzynia pewnie trochę się poprawi dzięki adaptacji, ale na cuda bym nie liczył. Jedynie zmiany w sofcie skrzyni zrobią robotę. U VAGa bez problemu, nie wiem jak w Fordzie.Nie do końca, bo bardzo poważnie rozważałem Mazdę i Tiguana.
Skrzynia ma lekkiego laga - reaguje jak dla mnie około 1 s za późno, ale podobno te skrzynie tak mają i z czasem można się przyzwyczaić, czytałem też gdzieś, że ich charakterystyka się zmienia po pewnym czasie
Tak, maksymalnie odsunięta do tyłu.