Tak doczytałem po co skrzynia w elektryku. Zamiast sterować samą charakterystyką silnika zrobili sobie przełożenie do pomocy. Ciekawe czy Tesla pójdzie w to samo.
Na nowo cale auto musieliby zaprojektowac xD A to roboty na minimum 3 lata xD
Tak doczytałem po co skrzynia w elektryku. Zamiast sterować samą charakterystyką silnika zrobili sobie przełożenie do pomocy. Ciekawe czy Tesla pójdzie w to samo.
Chyba ogólnie kraje skandynawskie. Jakis czas temu byłem w Danii i przez pierwsze dni nie wiedziałem, dlaczego co drugi autko to Tesla Wczoraj tankuje na Orlenie, a tam dwie Tesle się ładują. Do jednej wszedł gość pokroju mostowego lumpa, a do drugiej parka jak z obrazka...Pewnie większość w Norwegii. Tesla ma wysłać Model S Plaid na Nürburgring i pobić rekord tego Porsche. Przy budowie trzeba sobie siłę do garażu poprowadzić jak tak ma wyglądać przyszłość
Chyba ogólnie kraje skandynawskie. Jakis czas temu byłem w Danii i przez pierwsze dni nie wiedziałem, dlaczego co drugi autko to TeslaPewnie większość w Norwegii. Tesla ma wysłać Model S Plaid na Nürburgring i pobić rekord tego Porsche. Przy budowie trzeba sobie siłę do garażu poprowadzić jak tak ma wyglądać przyszłość
Tia. Kolejna skrzyneczka za 20 albo 30netto do regulacji.