Siedząc z tyłu od kolan do fotela kierowcy mam około 15 cm przestrzeni
View attachment 19471
View attachment 19473
Powiem ci, ze jestem zdziwiony ze jest tu az tyle miejsca. I fotel przedni ustawiony na 180cm jak mniemam.
Siedząc z tyłu od kolan do fotela kierowcy mam około 15 cm przestrzeni
View attachment 19471
View attachment 19473
Pod 178 dokładnie
Lolo, porównując suche dane, to Kuga jest szersza, ma większy rozstaw od Koleosa, przy tym jest niższa, przez co wydaje się sporo mniejsza
Ma troszkę, my jeździliśmy tym większym suvem forda z tą skrzynią i też to było odczuwalne, pomimo, że auto już troszkę jeździło, ale i tak ta skrzynia jest dużo lepsza niż ta poprzednia, tak mówią wszyscy, a to oznacza, że jest postęp.Nie do końca, bo bardzo poważnie rozważałem Mazdę i Tiguana.
Skrzynia ma lekkiego laga - reaguje jak dla mnie około 1 s za późno, ale podobno te skrzynie tak mają i z czasem można się przyzwyczaić, czytałem też gdzieś, że ich charakterystyka się zmienia po pewnym czasie
Tak, maksymalnie odsunięta do tyłu.
Pewnie 90%żywota na zimno i pół zimno, częste rozruchy. To jakaś maszyna,widlak itp ?
Tesla - sresla.
Lolo też tak autobusy wyciągasz?
RS6? Wbijam się przejechaćA gdzie tam, prawie skasowalem auto... Z gorki jechalem snieg, wyrabalo mnie na chodnik 5 cm od slupa zlapala trakcja i skrecila przodem.... Masakra. A na liczniku moze 30 - 40. Jakby byl pieszy to na 100% przygnieciony go do slupa.
Strasznie nie lubie jezdzic zima.
Ale 18 stycznia lub troche po, wymieniam chyba auto. Moze uda mi sie podmiane zrobic na cos 2x mocniejszego xD