Skóra, fura i komóra :) Czyli luzne rozmowy o motoryzacji.

lolo2

Well-known member
Bez reklam
Armanig, to jak?
Nastepne auto bedzie elektrykiem? Narzekales ze elekteyk nie brzmi fajnie moze akuratbsie skusisz xD

[youtube]xPstIRM3vjU[/youtube]

kaminskakl

Active member
Bez reklam
Armani bierze to co poniżej.
Nie dość, że Skoda to jeszcze elektryczna :D
c75d8235b0d4050fb123626f18b90e80.jpg

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Koszmary będę miał w nocy ; )

Audi fajne, mógłbym takie mieć. Mustang do zabawy, Audi na zakupu pod Biedronkę, bo dalej i tak nie zajedzie ;)

lolo2

Well-known member
Bez reklam
Co za patologia... masakra. Dla tej patologii wazniejszy filmik na youtube od dobra, zdrowia czy nawet zycia drugiego czlowieka.... masakra.

[youtube]Aa7k7wG_wu8[/youtube]

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Świata nie uratujesz. Mógł zatrąbić (co pewnie nic by nie dało), lub wyprzedzić i zatrzymać tego matoła. Pewnie. Dla mnie natomiast, dzbanem jest kierowca tej ciężarówki. Pięć razy powinien obejść auto przed wyruszeniem, taki zawód i odpowiedzialność. Wystarczy, żeby coś jechało pod tym mostem i już byłaby tragedia. Ostatnio dwóch takimi samymi się ścigało po mieście, między autami, na chama. Jednego przyhamowałem, to bokiem objechał. Zderzak na wysokości głowy, wystarczy mała kraksa i łeb ścięty. Wierzyć się nie chce, że mając takie doświadczenie i odpowiedzialność, można odstawiać takie cyrki. Ten nie lepszy, ale takich filmów jest sporo. Dożywotni zakaz.

lolo2

Well-known member
Bez reklam
Odrazu zakaz,
Nie dopatrzenie, nie rozlaczyl przystawki, albo zawor przepuszczal powolutku i po pol godziny sie podnioslo.. Odrazu tak hardcorowo bym tego nie traktowal :) Aczkolwiek wina tylko iwylacznie kierowcy. Jego maszyna, on za nia odpowiada.

Mnie wkurza, ze ta banda idiotow z telefonem miala ubaw z tego kiedy ciezarowka zaliczy dzwona.... patologia.

Ale co do Kierowcow tirow przyznam racje w wiekszosci banda tlumokow. Auta nie ich wiec w tylku wszystko maja. Wielkie G go obchodzi czy przychaczy kogos czy nie. I tak nie bedzie placil.

lolo2

Well-known member
Bez reklam
Piramida tak zapieprzal za nowym Cyberpunkiem do sklepu ze az go nagrali xD

[youtube]puG76enqejY[/youtube]

Do góry