Skóra, fura i komóra :) Czyli luzne rozmowy o motoryzacji.

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Armani nie patrz bo to tylko dla fanów Audi ;)

Nie wiem skąd u Ciebie przeświadczenie, że ja mam coś do Audi, mimo, że sam miałem kilka ; )
Z Audi mam taki problem, że kosztuje już swoje, a w podobnej cenie mam obok Mesia lub Bmw.

Tak na poczet przyszłych dyskusji, bo jak widzisz nie komentuje już Twoich wpisów w moją stronę w kontekście Skody nt. jaki to Mercedes jest brzydki (dla mnie zajebisty), jakie to ma wnętrze C klasa (dla mnie zajebiste), bardzo mi się podobają Mesie S, E, C, suvy, jak chociażby GL, nie wspominając już o tych wszystkich coupe, Bmw 7, 5, czy świetna X5, Porsche Panamera (w tej brzydocie widzę piękno) Suvy tej marki też ok, Audi A8, A6 czy w końcu Q7, Land Rowery itd.

Nigdy nie rajcowały mnie mniejsze auta, bo zwyczajnie się w nich nie mieszczę ; )
Teraz widząc co się dzieje na mieście, zmieniam powoli zdanie.

Do VW nic nie mam, fajnie wygląda Taureg, a Passat przyjemny, neutralny, elegancki.
Do Forda mam słabość (legenda), a już taki Mondeo bardzo fajnie wygląda.
Nt. Japończyków nie mam zdania, nigdy nie miałem, ale złego słowa nie powiem.

Marki jak Skoda dla mnie nie istnieją, bez względu jakbyś ją nie porobił, dla mnie to zawsze będzie Skoda, mnie nie interesuje 2s w lewo/prawo, a potem zestawienia tego z jakimś AMG/M, bo to nie o to chodzi, chyba, że bawisz się w "sleepera", zresztą dla mnie to nie to samo co zabawy w mody w Lancerze IX, tu rozumiem tune w 100%.

To tyle, bo widze, że ciągniesz gluta w moją stronę od kilku dni ; )

Takie tam od ziomka - c klasa: ; )

[youtube]4PQ_tJVsxr4[/youtube]

kaminskakl

Active member
Bez reklam
Nie wiem skąd u Ciebie przeświadczenie, że ja mam coś do Audi, mimo, że sam miałem kilka ; )

Zapomniałem, że piszę z doświadczonym gościem, który jeździł juz piątym Audi, podczas gdy ja odpalałem NFS 1 na swoim pierwszym PC 30 lat temu ;D

P.s. Nic osobistego ;)

Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka

Ostatnia edycja:

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Zapomniałem, że piszę z doświadczonym gościem, który jeździł juz piątym Audi, podczas gdy ja odpalałem NFS 1 na swoim pierwszym PC 30 lat temu ;D

Jprd i o czym my tu ; )
Ciebie dziwi, że ktoś miał kilkanaście aut (?) i piszę tu o tych zarejestrowanych, a nie z wypożyczalni ; ) Jak teraz liczę, to przed samą 20-stką miałem przynajmniej 5 - 126p, 125p, Moskwicz (do "tuningu" osiedlowego) Polonez, Audi 80 :D
Duże młodszy ode mnie nie jesteś, to pewnie woziłem Cię na tylnym siedzeniu i driftowaliśmy po osiedlu ; )

Kamiński, chodż pogadamy o grach lepiej ; )

kaminskakl

Active member
Bez reklam
Kamiński, chodż pogadamy o grach lepiej ; )
Sam nie wiem. Ja lubię te od Sony, a Ty tylko o Flight Symulatorze piszesz :(
Duże młodszy ode mnie nie jesteś, to pewnie woziłem Cię na tylnym siedzeniu i driftowaliśmy po osiedlu ; )

Mam nawet foty tylko coś pomyliłeś, bo ja obok siedziałem.
5d7af994f5491d479ec4e958f4514aee.jpg

Piramida jechał z tyłu.

17ce87303bf5a1f2501567790335411d.jpg

Ostatnia edycja:

lolo2

Well-known member
Bez reklam
Z Audi mam taki problem, że kosztuje już swoje, a w podobnej cenie mam obok Mesia lub Bmw.

]

Jako uzytkownik przyznam racje. Meras czy Bmw jakos tak bardziej ze smakiem sa robione, robia tez wrazenie u innych szczegolnie jezeli chodzi o wyglad. Napewno lepiej jechac z zimnym lokciem w tych powyzej. Chociaz audi a6 wyglada i jezdzi jak nie audi xD

Ale jak chesz auto do pracy, czy jechac w trase tysiac km Szczerze.... Wole mojego dizelka. Jechalem nawet maybachem - - w srodku ladnie pieknie ale na drodze to wielki shiit, te benzyniaki wyja strasznie.

Wiec jak znadziecie mi lepsze auto, ktorym dzisiaj pojade po polu a jutro do frankfurtu. Bede mial wystarczajaca miejsca na nogi (wersja przedluzona) z tylu i nie bede musial stawac na cpn co 350km to dajcie znac. :p

Ps.
Tylko ten parking Pod Wawelem. Longiem idzie sie tam osrac jak trzeba wjechac na pietro podziemne xD
Juz 2 lata mnie trzyma ta przygoda. Wawelu czlowiek nie pamieta a parking tak.

Ostatnia edycja:

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Ps.
Tylko ten parking Pod Wawelem. Longiem idzie sie tam osrac jak trzeba wjechac na pietro podziemne xD

No widzisz, nie przewidzieli takich długich furmanek na Królewskim Dworze ; )
Generalnie to Ci współczuje, po A8 to faktycznie ciężko o wybór, pod warunkiem, że dalej celujesz w coś premium w limo, a nie jakąś Kijanke "bo na gwarancji".
Jeżeli S-ska, czy 7 Ci nie po drodze, to co Ci zostało?

Pierdyknij sobie jakiegoś suv od Bmw/Mercedesa/Lexusa/LR i też będzie git, gorzej w trasie, ale też bez przesady.

Krzychu, o C-Klase chodzi.
No chyba, że masz na myśli goscia, to tak, jest z moich okolic stąd "ziomek".

lolo2

Well-known member
Bez reklam
No widzisz, nie przewidzieli takich długich furmanek na Królewskim Dworze ; )
Generalnie to Ci współczuje, po A8 to faktycznie ciężko o wybór, pod warunkiem, że dalej celujesz w coś premium w limo, a nie jakąś Kijanke "bo na gwarancji".
Jeżeli S-ska, czy 7 Ci nie po drodze, to co Ci zostało?

Pierdyknij sobie jakiegoś suv od Bmw/Mercedesa/Lexusa/LR i też będzie git, gorzej w trasie, ale też bez przesady.
.

Tylko jeden wielki problem u mercedesa i bmw jest taki. Ze takie duze koncerny a nie maja zadnych silnikow w dizlu.... w 3 litrowke mialbym sie pchac?

Suvy nie, lubie szybsza jazde a suvem sie nie da, szczegolnie na zakretach.

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Ten nie meczy tak jak C65S, tylko mruczy przyjemnie. Tanszy przy tym.
Tylko to cholerne piano black.

[youtube]jZzPBdZ5WC8[/youtube]

[youtube]wXCzBnT-g0o[/youtube]

Ostatnia edycja:

lolo2

Well-known member
Bez reklam
Dzisiaj mialem okazje poczuc sie jak diler narkotykow :)
Jaki to kutwa czolg jest, to nie jest samochod a Bus conajmniej.
Nie wiem czy na kat. B prawo jazdy tym mozna jezdzic :) :)

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Ps.

Jak widać, nie Ty jeden. Dzisiaj gość też pewnie zapamiętam Twój parking, bo na pewno nie Wawel.
Zajechał, coś tam próbował wjechać i szybko wyjechał :D

lolo2

Well-known member
Bez reklam
Jak widać, nie Ty jeden. Dzisiaj gość też pewnie zapamiętam Twój parking, bo na pewno nie Wawel.
Zajechał, coś tam próbował wjechać i szybko wyjechał :D

]

To se pomysl ze wjezdzasz. Jakis mecz ma krakow (jak mniemam gdzies blisko jest boisko, bo samochodow w ciul) ludu w cholere. Gdy wjechalem juz w ten tunel i zrozumialem jaki blad popelnilem, tak za mna bylo juz ze 20 innych samochodow.

Drzwi nie otworzysz. Aut nie wycofasz. Przerabane.

A jak obszurany ten tunel w tym parkingu, masakra jak on wygladal.

Ale takim czerwonym autkiem by sie pobujal :)

kaminskakl

Active member
Bez reklam
To se pomysl ze wjezdzasz. Jakis mecz ma krakow (jak mniemam gdzies blisko jest boisko, bo samochodow w ciul) ludu w cholere. Gdy wjechalem juz w ten tunel i zrozumialem jaki blad popelnilem, tak za mna bylo juz ze 20 innych samochodow.

Drzwi nie otworzysz. Aut nie wycofasz. Przerabane.

A jak obszurany ten tunel w tym parkingu, masakra jak on wygladal.

Ale takim czerwonym autkiem by sie pobujal :)
Każdy taki parking jest porysowany na zakrętach :D Byłem ostatnio w Brnie to dokładnie tak samo, Tronchetto w Wenecji też cały kolorowy. Dziwnie się po tych łukach jedzie, ale do zrobienia.

Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka

Ostatnia edycja:
Do góry