Armani nie patrz bo to tylko dla fanów Audi
Nie wiem skąd u Ciebie przeświadczenie, że ja mam coś do Audi, mimo, że sam miałem kilka ; )
Z Audi mam taki problem, że kosztuje już swoje, a w podobnej cenie mam obok Mesia lub Bmw.
Tak na poczet przyszłych dyskusji, bo jak widzisz nie komentuje już Twoich wpisów w moją stronę w kontekście Skody nt. jaki to Mercedes jest brzydki (dla mnie zajebisty), jakie to ma wnętrze C klasa (dla mnie zajebiste), bardzo mi się podobają Mesie S, E, C, suvy, jak chociażby GL, nie wspominając już o tych wszystkich coupe, Bmw 7, 5, czy świetna X5, Porsche Panamera (w tej brzydocie widzę piękno) Suvy tej marki też ok, Audi A8, A6 czy w końcu Q7, Land Rowery itd.
Nigdy nie rajcowały mnie mniejsze auta, bo zwyczajnie się w nich nie mieszczę ; )
Teraz widząc co się dzieje na mieście, zmieniam powoli zdanie.
Do VW nic nie mam, fajnie wygląda Taureg, a Passat przyjemny, neutralny, elegancki.
Do Forda mam słabość (legenda), a już taki Mondeo bardzo fajnie wygląda.
Nt. Japończyków nie mam zdania, nigdy nie miałem, ale złego słowa nie powiem.
Marki jak Skoda dla mnie nie istnieją, bez względu jakbyś ją nie porobił, dla mnie to zawsze będzie Skoda, mnie nie interesuje 2s w lewo/prawo, a potem zestawienia tego z jakimś AMG/M, bo to nie o to chodzi, chyba, że bawisz się w "sleepera", zresztą dla mnie to nie to samo co zabawy w mody w Lancerze IX, tu rozumiem tune w 100%.
To tyle, bo widze, że ciągniesz gluta w moją stronę od kilku dni ; )
Takie tam od ziomka - c klasa: ; )
[youtube]4PQ_tJVsxr4[/youtube]