Ale jak kto?Wyjątkowo się zgadzam![]()
Ale jak kto?Wyjątkowo się zgadzam![]()
Jaką ratę? Lolo kupuje za gotówkę :EDobra kasa, 4 wesele/msc. i już jest na rate ; )
Armani znowu teoteryzujeNiestety nie tak to działa.
Jak znów, jak ja wszystko z praktyki swojej lub najbliższych osób i Ci dodatkowo wyliczam jak dziecku.
Tyś jest dopiero teoretykCo by Ci nie wyliczył, czy pokazał, ba Pita czy zdjęcie z komunii pokazał, Tobie "nie działa". Standard.
Ja rozumiem, że dla Ciebie świat się kończy na 8h za biurkiem, a potem do domu na konsole ; )
Co konkretnie "nie tak to działa", jak ja widzę, że działa? ; )
Mam Cię za rączkę zaprowadzić i pokazać, czy co?
Masz telefon, dzwoń, zrobię Ci tą przysługę i pokaże jak małemu dziecku - pod warunkiem, że potem napiszesz, że "to jednak działa" ; D
Co do Lola A8, to jak do +/- 3 lat rocznik, takie są stawki za premium tej klasy z ubezpieczeniem.
Oczywiście, takie auta ubezpiecza się pod wypożyczalnie, a tu stawki są extra wysokie, ale to pewnie wiesz ; )
Źle zrozumiałeś... Przeczytaj post Armaniego o najmie, a potem mój.Czemu kupe kasy obok nosa mialo mi przeleciec. Ze mialem wynajac a nie kupic?
Armanig jak tam wyliczenia od Lola2? Są spoko? Zarzucić cytatami z poprzedniego Twojego postu jak to Lolo wyrzucił pieniądze w błoto?Auto kupione "moim zdaniem" za smieszne pieniadze. 255k zl brutto.
Licze na to ze za rok sprzedam ten samochod byc moze i za prawie 180 000. Mam Longa, z termowizja, wyswietlaczem na przedniej szybie, podwojne szyby - wytlumiony, matrixami. Katalogowo cos okolo 700k zlociszy to autko stalo.
Strata w 3 lata 70 000zl.
Liczac ze na samym paliwie jestem z 50% do przodu w porownaniu do mesia, porsche, lexusa czy innego auta w benzynie bo w dizlu nic innego ciekawego nie dostalem
Wiec przy 140 000km przebiegu smialo z palcem w tylku 30 000zl zaoszczedzone na paliwie.
Zostaje jakies 40 000zl straty na 3 lata to oplata za to auto wyjdzie mnie jakies 1100zl miesiecznie? Na Toyocie Corolli za 3 lata bede nie duzo mniej stratny.
Ta jest potrzebna, aby kupić za to mieszkanie z którego chciałeś spłacać A8.
Normalnie na zakup mieszkania musisz wziąć kredyt, który niech się chociaż sam spłaca, ale daleko będzie, aby jeszcze spłacało się z tego A8. Z tego się śmiałem, że fajnie to brzmi w teorii, a w praktyce już nie jest tak kolorowo. Jeżeli pisałeś to bezpośrednio do lolo wiedząc wcześniej, że brał fure za gotówkę to ok, jak najbardziej ma to sens.
Armanig jak tam wyliczenia od Lola2? Są spoko? Zarzucić cytatami z poprzedniego Twojego postu jak to Lolo wyrzucił pieniądze w błoto?
Tak odemnie to dziwnie to liczysz. Nie jesteś na niczym do przodu. To tylko Twoje tłumaczenie, że kupiłeś diesla i jesteś do przodu? :E Jesteś do tyłu o paliwo wydane na ON, ubezpieczenie i samą utratę wartości, a nie jakieś kalkulację na plus. Idąc Twoim tokiem rozumowania ja w swoim jestem 100k zł do przodu na rok z samego paliwa, bo mogłem kupić Bugatti Chiron gdzie spalanie wyniosłoby 60l/100km, a tak mam tylko 7l/100km
Twoja strata to: 70k zł w 3 lata na samym samochodzie. Armani pisał o tym wcześniej. Zerknij sobie
P. S. Audi kupiłeś jako osoba prywatna? Wcześniej pisałeś coś o firmie...
Armanig jak tam wyliczenia od Lola2? Są spoko? Zarzucić cytatami z poprzedniego Twojego postu jak to Lolo wyrzucił pieniądze w błoto?
Tak odemnie to dziwnie to liczysz. Nie jesteś na niczym do przodu. To tylko Twoje tłumaczenie, że kupiłeś diesla i jesteś do przodu? :E Jesteś do tyłu o paliwo wydane na ON, ubezpieczenie i samą utratę wartości, a nie jakieś kalkulację na plus. Idąc Twoim tokiem rozumowania ja w swoim jestem 100k zł do przodu na rok z samego paliwa, bo mogłem kupić Bugatti Chiron gdzie spalanie wyniosłoby 60l/100km, a tak mam tylko 7l/100km
Twoja strata to: 70k zł w 3 lata na samym samochodzie. Armani pisał o tym wcześniej. Zerknij sobie
P. S. Audi kupiłeś jako osoba prywatna? Wcześniej pisałeś coś o firmie...