Skóra, fura i komóra :) Czyli luzne rozmowy o motoryzacji.

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Powiem Ci, że za te pieniądze wolałbym coś innego ... chyba, że nie miałbym co z kasą robić i byłoby to trzecie moje auto :)

lolo2

Well-known member
Bez reklam
Powiem Ci, że za te pieniądze wolałbym coś innego ... chyba, że nie miałbym co z kasą robić i byłoby to trzecie moje auto :)

Wiem ze drogo, dlatego licze ze sie dolozysz :) Ty wygladasz 500 tysi ja reszte i po dwoch latach auto twoje xd. Interes zycia xD

Juz rok minal odkad szukalem i marudzilem jakie auto kupic. Szybko ten czas mija. Az mnie trzesie ile znowu za ubezpieczenie auta bede musial zabulic. Za stara bmw warta 10 000zl chca odemnie 1500zl za OC. Zlodzieje.

lolo2

Well-known member
Bez reklam
Kolejny identyczny przypadek jak wczesniej z peguotem.
Na co ci debile licza?

[youtube]96od1FBwfiw[/youtube]

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Odzyskane przez Warszawską Policje, bleheh. Komentarze jak zwykle wyjaśniają zdarzenie.
Ci nie potrafią ruszyć tyłka, jak mają nagranie z monitoringu, świadków i 5 min. od zdarzenia w którym gość przerysował auto i odjechał, zapewne nie dalej jak kilka ulic, pożal się...
Pozdrowienia dla tych, którym faktycznie się coś chce.

No, ale nic, ważne, że Abdullah Alfaktoś odzyskał zacną furę ;) :

[youtube]idEucIl7Gwo[/youtube]

lolo2

Well-known member
Bez reklam
Poltoraj miliona zlotych? A nie euro lub dolarow? Chyba cos sie im....

Policja jak chce potrafi, znajomemu ukradli sprzet budowlany. Troche sie afera zrobila, komendant powiatowej policji chyba dostal przykaz ze to sprawa najwyzszej wagi i nie ma innego wyjscia jak znalezienie ladowarek. Obstawili wszystkie drogi, info w internecie, wyznaczone nagrody za pomoc w znalezieniu i kurna po 2 tygodniach udalo im sie znalezc.
Tylko pytanie, ile cala akcja kosztowala? I dlaczego dobro jednego obywatela jest bardziej szanowane od dobra innego obywatela...

W zeszlym roku fajna akcja byla u nas. Koles mial audi a6, silnik mu padl. Wyszukal sprawny silnik na allegro gdzies na polodniu polski. Pojechali kupili, zamontowali autko chodzilo igla. Po tygodniu auto mu ukradli, wyplakal sie policji ze dopiero co silnik kupil...

Policja pojechala do tych kolesi, od ktorych silnik kupil i tam znalezli jegi auto jeszcze calutkie z tablicami rejestracyjnymi..

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
To podobnie jak sprawa ML'a, chyba wszyscy znają.
Kiedyś wpłaciłem zaliczkę na takiego 10k, auta i pieniędzy do dziś nie zobaczyłem.
Mafija poznańska jak się okazało psia mać, ale nie miałem żalu, bo wiedziałem, że ryzykuje - mówiłem gościowi nawet, że śmierdzi na kilometr i coś czuje, że kasy nie zobaczę, ale co tam, raz się żyje.
Inni jak się okazało potem wpłacili ponad 100k...

Najlepsza jest rejestracja "K0 RDZA"
[youtube]-D9lF_yBayM[/youtube]

Ostatnia edycja:

jurass

Banned

Czyżby, kolejny amator jazdy znaczkiem przekonał się, że premium nie zawsze oznacza premium jakość i premium podejście do klienta?

Hehe... nie miałem z serbskim do czynienia do tej pory, ale fajnie się to czyta jak się zna rosyjski. :shock:

To podobnie jak sprawa ML'a, chyba wszyscy znają.
Ja akurat nie. Połakomiłeś się na wizję wyrwania emela za 20k? O takie skąpstwo bym Cię nie podejrzewał. :wink:

Ostatnia edycja:

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Ja akurat nie. Połakomiłeś się na wizję wyrwania emela za 20k? O takie skąpstwo bym Cię nie podejrzewał. :wink:

Za 20k, to nawet dzisiaj po latach nie kupisz 10-cio latka ML'a ;)
To była stosunkowo mała zaliczka, mało tego, zleciłem sprawdzenie "firmy" prawnikowi w tym samym mieście.
Wszystko się zgadzało, skany wpisów DG itp. mieli nawet biuro w Poznaniu.
Pełna profeska, na słupa, wiadomo.
To jak prawnik się wyłożył i dał cynk - "jest ok", to ja tym bardziej.
Jest artykuł gdzieś w sieci, grubsza sprawa - odłam mocnej grupy na owe (jeszcze chore) czasy.

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Pany,
Wbijać teraz pod Arene Kraków na VERVA STREET RACING
Jeszcze się nie zaczęło, ale jestem od wczoraj i śledzę przygotowania i to co już widać zrywa beret.
Będzie się działo!!!

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Po imprezie,
Staram się odwiedzać wszystkie imprezy "moto" (nie licząc typowych rajdów, bo to inna bajka), w tym te wszystkie tuning show itp. ale, to co Verva Street Racing oferuje przebija wszystko.
Mega impreza, Arena w środku - wystawa supersamochodów, na zewnątrz wokół samej areny dookoła poustawiane sportowe potwory, na ulicy motory, klasyki - hołd amerykańskiej legendzie i przejazd Mustangów - poezja, do tego na torze (czyli ulica) drifty, skoki - salta, ryk, dym, spalona guma, za areną następna impreza, ponownie crossy, wystawa 4x4, do tego koncerty jakiś grajków (afromental itp.) , mega party i takie imprezy to ja rozumiem, brakowało mi tylko bikini car wash ;)
Świetni też prowadzący imprezę.
Fotek nie wklejam, za dużo się działo. Na YT będzie wysyp.

Tak na marginesie, żadna impreza audio nie jest w stanie się z tym równać (moja prywatna opinia), żaden system za bańkę, nie da tyle emocji co ryczący wóż w rękąch prawdziwego sportowca, bo tak można śmiało nazwać niektórych magików za kierownicą, jak sobie pomyślę o niektórych piłkarzach, tych symulantach co odstawiają tą żenadę, kasie jaka za tym idzie, a tutaj widzę o wiele więcej pasji, zaangażowania, umiejętności, ryzyka, a niektórzy walczą o sponsorów aby te pasje rozwijać, to nóż się otwiera.

Ps. Lambo w suvie (Urus) na żywo robi niesamowitą robotę, jak dla mnie nr.1 wizualnie w swojej kategorii.
Zdjęcie nie oddają.

Ostatnia edycja:

bubafat

Well-known member
Bez reklam
No to moze cos z przymruzeniem oka

Teaser:
[youtube]ZQdlCQmzUAM&t[/youtube]

full feature:
[youtube]n-RtJOfFlZU[/youtube]

lolo2

Well-known member
Bez reklam
"Bazowa wersja ma być prawdopodobnie z 4-cylindrowym silnikiem i napędem na tył "

Oni tak na serio? Takie suvy beda robic?
Nie moge znalezc ile to bedzie mialo koni. :)

Do góry