Skóra, fura i komóra :) Czyli luzne rozmowy o motoryzacji.

krzysztofradio

Well-known member
Bez reklam
No dobra, wklejam :)
Dziś bylismy tu:
https://profiauto.pl/show

image.jpg

Armanig, a propos wpisu w wątku rowwerowym. Myślęze teraz wątpliwości i spory zostały rozwiane; Tesla i Mustang mogą współistnieć :D i to obok siebie :)

Przepastny przedni bagażnik Tesli :)

image.jpg
[/url]

W końcu e-formuła na żywo

17b.jpg

Była też cała ekipa TVN Turbo

Karoliny Pilarczyk nie trzeba przedstawiać (jej rozbieranej sesji w Playboy też nie ;) )

To tylko mały wycinek tegorocznych atrakcji.

Armanig, teraz Ty wklejaj ;)

Ostatnia edycja:

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Karoliny Pilarczyk nie trzeba przedstawiać (jej rozbieranej sesji w Playboy też nie ;) )

Ożesz Ty. Nie trzeba ;)
Też chciałem i była pod ręką, ale nie było zgody, bo już i tak przeginałem :D
Szczęściarzu Ty ; )

Co tu wklejać, wszystko wrzuciłeś cacy. Nie ma sensu dublować.

Szkoda, że nie można tu wklejać filmów, bo akurat w mojej ocenie najlepszy był występ gości na crossach w kuli. Widziałeś to?

Z bólem oznajmiam, że nie załapałem się na:
Pokazy Pole Dance
Pokazy Twerku
Pokazy Bikini Car Wash (to akurat widziałem w Sosnowcu ostatnio) ;)

Ostatnia edycja:

werf

Active member
Bez reklam
Taki rodzynek w krainie mercedesa

Attachments

• F24F6DF2-4020-44EE-B86F-EA73D4D790AA.jpg
    F24F6DF2-4020-44EE-B86F-EA73D4D790AA.jpg
    69,1 KB · Wyś: 23

Kejup

Member
Bez reklam
Panowie czy coś mi się włączyło na allegro czy większość ogłoszeń z samochodami znikła, uciekła na otomoto?

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Po ostatniej aktualizacji sporo się zmieniło na minus, jak zwykle zresztą i też to zauważyłem z otomoto, ale teraz sprawdzam i jest sporo aut centralnie na allegro.

Generalnie to co oni wyprawiają na tym serwisie woła o pomste do nieba.
Każda jedna zmiana, to syf i bajzel. Jest mniej przejrzyście, mniej intuicyjnie, jak kiedyś siedziałem i szukałem okazji z przyjemnością, to teraz (czyli od kilku lat) unikam allegro jak ognia. Jak tylko muszę, czy coś sprzedać/kupić. Porażka

krzysztofradio

Well-known member
Bez reklam
Widzieliście wspólny projekt Audi i Airbusa? Ponoć za 3 lata mają być już wdrożone w Niemczech :)
Obejrzyjcie do końca.

[youtube]JyPEHIeeuEQ[/youtube]

Kejup

Member
Bez reklam
Po ostatniej aktualizacji sporo się zmieniło na minus, jak zwykle zresztą i też to zauważyłem z otomoto, ale teraz sprawdzam i jest sporo aut centralnie na allegro.

Generalnie to co oni wyprawiają na tym serwisie woła o pomste do nieba.
Każda jedna zmiana, to syf i bajzel. Jest mniej przejrzyście, mniej intuicyjnie, jak kiedyś siedziałem i szukałem okazji z przyjemnością, to teraz (czyli od kilku lat) unikam allegro jak ognia. Jak tylko muszę, czy coś sprzedać/kupić. Porażka

Fakt. Ostatnio ten portal mnie drażni. Aut niby sporo ale np. taka Kia Optima ok 13 sztuk a na otomoto ponad dwieście.

lolo2

Well-known member
Bez reklam
Tylko nie rozumiem dlaczego chcecie szukac na allegro. skoro po to allegro kupilo otomoto aby tam ludziska wystawiali auta.

Zreszta wygodnie sie tam szuka.
Dla porownania jeszcze mobile.de i auto znalezione.

Kejup

Member
Bez reklam
Po prostutak mi było wulygodnie (z przyzwyczajenia). Tak na prawdę.to nic nie.kupuję na razie tylko tak sobie czasem z.nudów poprzeglądam:)

lolo2

Well-known member
Bez reklam
Ja tam wole otomoto niz allegro.

A co do autka.
Kia optima fajne autko, chyba z pol roku czekalem az je wypuszcza bo chcialem kupic - napalilem sie. No ale wyszlo jak wyszlo i ostatecznie nie kupilem kianki.

Widzieliście wspólny projekt Audi i Airbusa? Ponoć za 3 lata mają być już wdrożone w Niemczech :)
Obejrzyjcie do końca.

Tylko najpierew musialbym pomoc wynalezc audi i airbusowi baterie, ktora bedzie miala z 10 razy wieksza pojemnosc przy dotychczasowych wagach aby to codo bylo w powietrzubdluzej niz 15 minut

Ostatnia edycja:

Kejup

Member
Bez reklam
Kumpel ma optime i jest bardzo zadowolony dlatego tak mnie naszło sprawdzić. Ogólnie to jestem napalony na Touarega ale żonka powoli i skutecznie wybija mi ten pomysł z głowy i chyba będe szukał czegoś bardziej przyziemnego :)

Do góry