Dokładnie, już niejedna taka fotka w sądzie się skończyła na korzyść właściciela...
740.
280kucy ale odpala raz na miesiac i jakiegos wiekszego szalu nie ma, wiekszosc dzisiejszych 2 litrowek jest szybsza
Sie zastanawiam czy nie zezlomowac, teraz mi sie konczy OC.... przegladu brak.
Kiedys swiat byl prostrzy
Czym wiekszy silnik tym lepiej. Zreszta jak odpale swoja 740 v8 mozecie wiezyc lub nie ten glos silnika, ta masa, jest duch w tym aucie przez ktory czlowiek jest w blogim stanie. I wsiadajac nawet do E-klassy niestety nie doznamy tego czegos.
Nawet czesto nachodzi mnie mysl zamiast kupowac nowe auto dac ta bmw do odrestaurowania, no ale zona by mnie z domu wygonila a rodzina zyc nie dala. Zreszta to sa tylko "puste" marzenia.
Zreszta patrzac z punktu bezpieczenstwa, wygody jazdy (zima i tylni naped), nowinek technologicznych i ceny, niestety stare auto zawsze bedzie stare.
Teraz wymyslaja te skrzynie. Nie liczy sie silnik tylko przeniesienie napedu. Troche inny kierunek mamy i z tad wynika to o czym wpomnial Lolek 240km KIA ze skrzynia 6-7 stopniowa ma problem z 194km e-klsa ze skrzynia 9g.
Super sprawa. Jak jeszcze w manualu, to tylko pozazdrościć. Żeby tylko "rudej" nie łapła i autko marzenie. k:
Do ''gościa'' dotarło stąd takie infoCałe szczęście że są teraz takie silniki i takie skrzynie że z 200 koniami dają radę w trasie
BORIXON jak możesz wyedytować zdjęcie to zrób coś z tą tablicą rejestracyjną.. ewentualnie poproś Admina.. Ja faktycznie jakoś szybko zerknąłem na BMKę, a tablica rej. może troszkę namieszać.. jak do Gościa dojdzie i będzie kumaty...
Wszystko zależy od kontekstu.
Jeżeli zdjęcie będzie podpisane w stylu - "tym jeżdzą piraci drogowi", lub "mafia", to i owszem, można uznać, że zostały naruszone tzw. dobra osobiste i droga do sądu bardzo szybka.
Tutaj nie widzę nic zdrożnego, ot ładne auto i tyle.
Dla św. spokoju, lepiej jednak zamazać.
Trzeba zapoznać się dokładnie z literą prawa.
...
Zachęcam jednak do żródła.
Bez przesady, manual do 7 to profanacja ; )
Na szczęście nikt już takich cudów nie robi.
Zresztą do 5 to samo.
Jedyne auto jakie bym kupił w manualu, to Mustanga 5.0, ale to też musiałbym się dobrze zastanowić.