No i w prezencie od Samsunga mozna dostac po zarejestrowaniu sie, mimo ze Mikolaj juz bylps.
a adapter samsunga ma Frauka dostała za jednego zyla - spytajcie grzecznie to może wam powie jak jej śmiga
No i w prezencie od Samsunga mozna dostac po zarejestrowaniu sie, mimo ze Mikolaj juz bylps.
a adapter samsunga ma Frauka dostała za jednego zyla - spytajcie grzecznie to może wam powie jak jej śmiga
Czy uruchomił ktoś rozszerzenie SamyGo, a szczególnie chodzi mi o przeglądarke NetSurf na C650. Walcze z tym drugi dzień, posiłkuje się stroną samygo.sourceforge.net
Asus K70AB X70AB-TY062V AMD TURION X2 RM-75 4GB 320GB 17,3 HD4570 DVD-RW W7HP - opis, informacje, dane ten model2. Mógł byś powiedzieć mi jaki to jest laptop?
kolego mam cztery dychy na karku,zapraszam na inne strony...Co za pitolenie. Napisali na pudelku jakas liczbe i szczerzysz .
a powiedz mi gosciu czy musze je miec?moze jestem fachowcem w innej dziedzinie?widzisz cos w tym zlego?wiesz po co są fora?ale się obśmiałem gościu naprawdę :bober:
widać po powyższym cytacie i innych wypowiedziach, że nie masz bladego pojęcia jak to jest w realu z tymi transferami.
Czy uruchomił ktoś rozszerzenie SamyGo, a szczególnie chodzi mi o przeglądarke NetSurf na C650. Walcze z tym drugi dzień, posiłkuje się stroną samygo.sourceforge.net
Pytanie do użytkowników C650.
Jak wiadomo funkcja wyłączania ekranu działa podczas oglądania telewizji (Tools -> Oszczędzanie energii -> Wyłącz ekran), funkcja ta nie działa niestety podczas używania USB Playera, co byłoby szczególnie przydatne w czasie słuchania muzyki z TV poprzez USB (bo po co ma świecić jak słuchamy muzy).
W związku z powyższym mam pytanie:
Czy na innych źródłach np oglądając N-kę po HDMI czy coś podobnego (HDMI1,2,..., PC) można wyłączyć ekran żeby grał sam dźwięk a obraz był wyłączony?
Czy na innych źródłach np oglądając N-kę po HDMI czy coś podobnego (HDMI1,2,..., PC) można wyłączyć ekran żeby grał sam dźwięk a obraz był wyłączony?
tylko szkoda mi wywalic 200zl i sie okaze ze tnie...moze ktos z forum ma wifi w lapciu i rutera klasy N i napisze czy tnie.no i ori adapter ktory jest klasy N
mowa o filmach dvd i hd z kompa
Nie rozumiem co ma do forum twoj wiek? Moze czujesz sie juz za stary?kolego mam cztery dychy na karku,zapraszam na inne strony...
Fachowcem nikt nie musi byc, ale przed napisaniem swoich wypowiedzi, na sile przekonujacych wszystkich ze wifi 300n musi byc szybsze niz kabel (bo 300 to 3 razy wiecej niz 100), to mogles troche poczytac o tym na innym forum i problemu by nie bylo. A tak kazdy ci udowadnia w jak wielkim bledzie byles. To tak jak tlumaczyc malemu upartemu dziecku. Chcesz miec 300n, to sobie kup.a powiedz mi gosciu czy musze je miec?moze jestem fachowcem w innej dziedzinie?widzisz cos w tym zlego?wiesz po co są fora?
aha ruter akurat nie ma jednej anteny,a sa juz zd wiema co oferuja pelne pasmo 300 co do niedawna bylo zarazerwowane tylko dla trzech
a ten od tv zapewne ma jedna..
Nie inaczej. Zawsze trzeba miec dystans i trzezwy umysl do danych, ktore podaje producent. To tak jak teoretyczne spalanie w autachwiec oznaczenia itp mozna se w cztery litery wsadzić i tyle