No to z dyskiem mnie lekko uspokoiłeś... uff
Natomiast dzisiaj wrzuciłem 300 z lektorem 1080p i wszystko śmiga jak ta lala... nic już nie rozumiem
A tak a'propos pierwszych wrażeń z użytkowania 46C650... to dla mnie masakra w porównaniu z tym co miałem.
Raz, że po lekturze forum, przeskoczyłem z 32 n 46 cali.
Obraz żyleta, nawet na zwykłych divix-ach, dźwięk jak dla mnie nawet bardziej niż zadowalający, mój zestawik Marantza i kolekcja płytek otrzymał drugie życie . N-ka też otrzymała nową jakość, choć uwydatniły się bardzo różnice w jakości sygnału na poszczególnych kanałach.
Czerń zadowalająca, matryca taka jakby półmatowa, ale nie zauważyłem jakiś męczących refleksów światła.
Natomiast moja wife stwierdziła, że czasami ma wrażenie jakby teatr telewizji oglądała. Syn natomiast powiedział, ze obraz jest tak "płynny", ze czasami aż za bardzo (nie wiem o co mu chodzi :niewiem
Ja chyba wiem, o co mu chodziło. Też miałem czasami takie wrażenie, że hmm... spróbuje to porównać, do animacji która zamiast 30fps ma 40. Po prostu dla mnie obraz wyglądał jakby był bardzo nienaturalnie przyspieszony. Zależne jest to od ustawień motion plus i bez problemu da się to wyłączyćk:.