Roznice B65X a C65X (wypowiedz innego forumowicza):
"Mam LE37B651 a w tym tygodniu przyszedł zamówiony przeze mnie dla ojca LE40C650. Muszę przyznać, że robi wrażenie. Zmienili całą oprawę graficzną Internetu i Content Library, dodali na pilocie przycisk Picture Size (zmiana formatu 4:3, 16:9, powiększenie, auto szeroko - jednym przyciskiem). C650 ma inne widgety w internecie, m in. Google Maps - super widget, i wszystko fajnie działa (szkoda, że w naszych TV tego nie ma).
Zauważyłem jeszcze, że w moim LE37B651 przy uruchomieniu filmu lub zdjęć z laptopa z win7 poprzez strumieniowe przesyłanie danych, rozmiar obrazu na TV był maksymalnie w rozdzielczości max dla laptopa 1366x768 (czyli czarna ramka dookoła filmu lub zdjęcia) w C650 rozwiązali ten problem i obraz jest wyświetlany pięknie na całym ekranie (być może jest to wina ustawień laptopa, bo z moim LE37B651 testowałem swojego laptopa z LE40C650 testowałem laptopa ojca, ale na obydwu jest Win7 i ta sama grafika AtiRadeon HD4570). Zauważyłem jeszcze, że w Content jest około 300MB miejsca. Ale za to pilot jest brzydszy i mniejszy. "