Nich Brat zapisze ustawienie kanałów na pena, zresetuje TV, wgra kanały z powrotem. Mój dzieciak zrobił podobnie dotykając panel dotykowy, i poprzestawiał funkcje między innymi dźwięku. Nie chcąc się bawić zrobiłem tak jak wyżej, i jest ok.Samsung LE40B651T3W .Dzieciak Brata coś w panelu dotykowym namieszał, i nie ma dzwięku w TV, ale jak odpali się film dvd dziwięk jest. O co kaman?? nie ma podłączonych głośników zewnętrznych do TV, tylko wbudowane w TV.
Tutaj masz informacje jak uruchomić nie-Samsungowe adaptery USB WiFi - SourceForge.net: Using NoN-Samsung USB WiFi dongles with TV - samygo. Według tych informacji twój Linksys powinien działać.Witam serdecznie.Czy udalo sie komus zmusic do wspolpracy usb stick Wusb54GC linksysa z 37B650? Jesli tak to prosilbym o jakies wskazowki jak tego dokonac.
Tutaj masz informacje jak uruchomić nie-Samsungowe adaptery USB WiFi - SourceForge.net: Using NoN-Samsung USB WiFi dongles with TV - samygo. Według tych informacji twój Linksys powinien działać.
Obecnie jest to jedyna metoda, a w przyszłości ma powstać samodzielna aplikacja do uruchamiania tego z poziomu Contents Library.
W temacie byla juz o tym informacja. Przestawia sie cos w menu serwisowym. Szczegolow szukaj tutaj .Czy ktoś już coś wymyślił na opóźnienie obrazu do dżwięku. Jedynym sposobem było włączenie trybu gry na kanałach HDMI albo Euro, choć i tak nie ma idealnej synchronizacji. Ale co zrobić na kanałach z analogowej anteny (naziemnej) wyraźnie widać jak najpierw pojawia się głos po chwili człowiek rusza ustami - irytujące - na tych kanałach tryb gry jest niedostępny.
DVD mam podłączone przez wzmacniacz w którym jest możliwość ustawienia opóźnienia dżwięku, na kanały: tylny (15ms) i centralny tylko 5 ms - niestety za mało...
W temacie byla juz o tym informacja. Przestawia sie cos w menu serwisowym. Szczegolow szukaj tutaj .
Witam
Zamierzam kupić twardy dysk zewnętrzny do LE40B650 i nie wiem jaka może być maksymalna moc tego dysku aby podpięty pod port USB mógł swobodnie pobierać z niego prąd. interesują mnie dyski o małych pojemnościach 160-320GB.