Horhe Ortega
New member
Wejdziesz naciskając 5xprzycisk 0 na pilocie.Jaki typ (zaznaczony strzałką na zdjęciu) powinien być ustawiony w menu serwisowym w LE32B651? Czy ten jest właściwy?
Dlaczego nie można wejść w Advanced?
Wejdziesz naciskając 5xprzycisk 0 na pilocie.Jaki typ (zaznaczony strzałką na zdjęciu) powinien być ustawiony w menu serwisowym w LE32B651? Czy ten jest właściwy?
Dlaczego nie można wejść w Advanced?
Witam.Witam
Zamierzam kupić twardy dysk zewnętrzny do LE40B650 i nie wiem jaka może być maksymalna moc tego dysku aby podpięty pod port USB mógł swobodnie pobierać z niego prąd. interesują mnie dyski o małych pojemnościach 160-320GB.
Witam
Zamierzam kupić twardy dysk zewnętrzny do LE40B650 i nie wiem jaka może być maksymalna moc tego dysku aby podpięty pod port USB mógł swobodnie pobierać z niego prąd. interesują mnie dyski o małych pojemnościach 160-320GB.
SATAn masz go pod TV podpięty?
Wejdziesz naciskając 5xprzycisk 0 na pilocie.
panowie, udalo sie w prosty sposob zdowngradeowac z 3000.2 nizej. metoda z:
sourceforge.net/apps/mediawiki/samygo/index.php?title=Forced_revert_back_to_older_firmware
Czy to 160GB, 320GB czy 500GB to wszystko śmiga z Samsung B650. Tylko po co pytać jak tyle razy już to było w tym wątku. A potem nie dziwne że ten temat taki wielki.
Jaki uchwyt potrzebuję, aby zamontować na ścianie Samsunga LE37B650? Cena do 200zł i solidne wykonanie, aby nic się nie stało z TV i wszystko było stabilne. Najlepiej jak była by możliwość regulacji kąta nachylenia.
... Otóż od pewnego czasu, po tym jak podpiąłem dysk zewnętrzny z komputera do TV, telewizor nie zapamiętuje mi podglądu plików. Podgląd mam tylko w tych plikach, które miałem otwierane już wczesniej i one są zapamiętane, natomiast nowo otwarte pliki po wyjscu nadal mają ikonkę domyślną. Niby to nie jest wielki problem, ale są sytuacje gdy sie to przydaje... np łątwiej znalesc szukanego teledysku, a jak sie wchodzi do folderu z serialem to wiadomo jakie odcinki juz sie widzialo a jakie nie.
Czy ktoś może spotkał się z czymś takim i ma pomysł jak temu zaradzić?
A ja mam takie pytanie czy w modelu B650 da sie wybrac scieżke dzwiękową w mkv?? Plik mkv ma 3 sciezki DTS EN ,AC3 EN i AC3 PL.
I jak ustawic żeby tv po załączeniu i włączeniu dekodera n-ki odpalał obraz z n-ki po HDMI??Teraz za kazdym razem musze wcisnąc Source i wybrac HDMI1..