moras86 napisał:Witam wszystkich użytkowników, to mój pierwszy post tutaj.
Mam zamiar kupić tv Samsung B651 37'' i chciałbym zdążyć przed końcem roku. Na zakup chciałbym przeznaczyć do 2800 zł. W związku z tym mam pytanie, czy wie ktoś może, czy na terenie Płocka lub okolic znajdę w sklepie stacjonarnym (ewentualnie internetowym z możliwością odbioru osobistego) podany model (ostatecznie może być B650) do tej ceny?
Zamierzałem kupić w Ko***ku, ale anulowali zamówienie ze względu na brak towaru.
Mam też pytanie odnośnie rodzaju matrycy. Jakie mają oznaczeni, i która jest najlepsza?
marcino_80 napisał:witam wszystkich czy ma moze ktos z was podpietego samsunga seria b650 pod linksys wag200g? moze mi pomoze ktos skonfigurowac go poprawnie aby dzialal w tv youtube i inne. jak robie test sieci wszystko przechodzi poprawnie a gdy próbuje wlaczyc internet wyskakuje ze występują zakłócenia w sieci. pozdrawiam
whysy napisał:czy to prawda że nie ma możliwości włączenia 100Hz przy oglądaniu z kompa poprzez VGA? Duża jest strata na jakości przy używaniu VGA zamiast DVI/HDMI?
P1T3RR0 napisał:Witam,
Chciałbym zapytać szanownego grona, tak z ciekawości, w jakiej formie dostaliście instrukcję obsługi? Pytam, ponieważ czytałem, że jest ona dołączona w formie elektronicznej na pendrive'ie. Ja tymczasem dostałem księgę grubą na kilkaset stron... Chyba ze 3,5 cm grubości ma... Oczywiście język polski to tylko drobna część tej księgi.
Przyzwyczaiłem się nazywać to VGA. Tak, chodzi o D-Sub.jinikao napisał:VGA to jest D-sub??
im wyzsza rozdzialka tym mniejsze odswiezaniewhysy napisał:Przyzwyczaiłem się nazywać to VGA. Tak, chodzi o D-Sub.
Mam nadzieję, że 100Hz śmiga przy takim połączeniu z PC...
PS: kupiłem, dziś rano odbieram ze sklepu, więc niedziela upłynie pod znakiem testów
adamboro napisał:No to gratuluję, bo Twojego modelu nie ma nigdzie w sprzedaży, dlatego szukam czegoś innego.
moras86 napisał:Witam wszystkich użytkowników, to mój pierwszy post tutaj.
Mam zamiar kupić tv Samsung B651 37'' i chciałbym zdążyć przed końcem roku. Na zakup chciałbym przeznaczyć do 2800 zł. W związku z tym mam pytanie, czy wie ktoś może, czy na terenie Płocka lub okolic znajdę w sklepie stacjonarnym (ewentualnie internetowym z możliwością odbioru osobistego) podany model (ostatecznie może być B650) do tej ceny?
Zamierzałem kupić w Ko***ku, ale anulowali zamówienie ze względu na brak towaru.
Mam też pytanie odnośnie rodzaju matrycy. Jakie mają oznaczeni, i która jest najlepsza?
Żeby cieszyć się dźwiękiem 5.1 to tylko kabel optyczny (toslink), jak nie masz wejścia optycznego w Twoim kinie domowym, to zostaje Ci tylko chinch, albo wyjście słuchawkowe, niestety tylko w stereo.Andigol napisał:Witam ponownie,
w jaki sposób najlepiej połączyć telewizor z kinem domowym (starsze kino bez hdmi) aby filmy divx puszczane z pena było słychać w głośnikach kina. Połączenie telewizora i kina przewodem euro-euro nic nie daje, dzwięk z filmów divx słyszę tylko przez głośniki TV (oczywiście wtedy gdy w ustawieniach tak ustawię).
w kinie masz wejście Euro ? Jeżeli to jest jakiś kombajn (razem z DVD) to pewnie masz tylko wyjście. Musiałbyś podłączyć kablem Scart(Euro) -> chinch, bo pewnie jakieś wejście AV występuje?Andigol napisał:Witam ponownie,
w jaki sposób najlepiej połączyć telewizor z kinem domowym (starsze kino bez hdmi) aby filmy divx puszczane z pena było słychać w głośnikach kina. Połączenie telewizora i kina przewodem euro-euro nic nie daje, dzwięk z filmów divx słyszę tylko przez głośniki TV (oczywiście wtedy gdy w ustawieniach tak ustawię).