whysy napisał:Witam ponownie,
Tym razem przybywam z konkretnym pytaniem do obcykanych w temacie
Jutro kupuję telewizor. To na czym najbardziej mi zależy to USB (z obsługiwaniem .mkv) oraz min.100Hz.
Patrząc pod kątem jakości obrazu oraz jakości wykonania sprzętu, który byście wybrali: UE40B7000 czy LE40B650?
Zdania na temat technologii 'Edge LED' zastosowanej w UE są podzielone z tego co widziałem, ale promocja w Euro mnie kusi
Z chęcią 'wysłucham' wszystkich za i przeciw.
Z góry dziękuję za szybką pomoc i porady.
pozdrawiam.
luchuma napisał:Orientuje sie ktos jak wyglada sprawaz petycją do SAMSUNG ??
Właśnie przechodziłem przez ten teścik i średnio on jest przychylny modelom B7000/B8000 Samsunga...luchuma napisał:jakbym mial teraz znow wybierac to bym wybral b7000 lub b8000 i z pewnoscia wiekszy niz sie wydaje ze starczy
tutej masz tescik![]()
whysy napisał:Jak w ogóle jest z tą błyszcząca matrycą w B650? Mocno daje w kość?![]()
whysy napisał:Właśnie przechodziłem przez ten teścik i średnio on jest przychylny modelom B7000/B8000 Samsunga...
Jak w ogóle jest z tą błyszcząca matrycą w B650? Mocno daje w kość?![]()
P1T3RR0 napisał:Witam,
Chciałbym zapytać szanownego grona, tak z ciekawości, w jakiej formie dostaliście instrukcję obsługi? Pytam, ponieważ czytałem, że jest ona dołączona w formie elektronicznej na pendrive'ie. Ja tymczasem dostałem księgę grubą na kilkaset stron... Chyba ze 3,5 cm grubości ma... Oczywiście język polski to tylko drobna część tej księgi.
moras86 napisał:Witam wszystkich użytkowników, to mój pierwszy post tutaj.
Mam zamiar kupić tv Samsung B651 37'' i chciałbym zdążyć przed końcem roku. Na zakup chciałbym przeznaczyć do 2800 zł. W związku z tym mam pytanie, czy wie ktoś może, czy na terenie Płocka lub okolic znajdę w sklepie stacjonarnym (ewentualnie internetowym z możliwością odbioru osobistego) podany model (ostatecznie może być B650) do tej ceny?
Zamierzałem kupić w Ko***ku, ale anulowali zamówienie ze względu na brak towaru.
Mam też pytanie odnośnie rodzaju matrycy. Jakie mają oznaczeni, i która jest najlepsza?
marcino_80 napisał:witam wszystkich czy ma moze ktos z was podpietego samsunga seria b650 pod linksys wag200g? moze mi pomoze ktos skonfigurowac go poprawnie aby dzialal w tv youtube i inne. jak robie test sieci wszystko przechodzi poprawnie a gdy próbuje wlaczyc internet wyskakuje ze występują zakłócenia w sieci. pozdrawiam
whysy napisał:czy to prawda że nie ma możliwości włączenia 100Hz przy oglądaniu z kompa poprzez VGA? Duża jest strata na jakości przy używaniu VGA zamiast DVI/HDMI?