Tez polecam sklep electro.pl.
Witam,
Otrzymałem idealną paczkę od kuriera z żelazkiem. Rozpakowałem ją po 5min po wyjściu kuriera. Nie było potrzeby rozpakowywania przy nim bo paczka byłą idealna - zresztą kurier się spieszył na bazę bo kończył pracę i nawet nie wpadłem na to.
W środku było połamane żelazko i kubeczek na wodę. W przeciągu 30 min zgłosiłem reklamację do firmy kurierskiej i do sklepu. Moja reklamacja nie została uwzględniona bo nie rozpakowałem przesyłki przy kurierze. Wiem moja wina. Niestety na zamówieniu napisałem info dla kuriera, że można paczkę zostawić u ochrony jakby nikogo nie było w domu. I to pozwoliło im przypuszczać, iż tak czy inaczej nie sprawdzę zawartości przy kurierze i można wsadzić co popadnie a zgodnie z regulaminem wtedy nie uwzględniają reklamacji
.
Najprawdopodobniej spadło im żelazko z pudełkiem, połamany towar został przełożony do nowego pudła i tak do mnie wysłany - stąd brak śladów na pudle, a cały towar w innym pogiętym pudle do innego klienta.
Opinie o tym sklepie w necie to lipa. Najlepiej je czytać w niedzielę wieczorem lub rano w poniedziałek jak negatywy jeszcze nie zostały wykasowane przez administratorów. Moją usunięto po dwóch dniach. Ten sklep działa nadzwyczaj sprawnie w takich sprawach.
Ciekawe kiedy ten wpis usuną?
Nie polecam.
A żeby nie było zupełnie OT to mój B650 od kilku miesięcy działa super - na szczęście kupiony w prawdziwym sklepie.
Pozdrawiam MK