W obydwu modelach są te same matryce. Bierz serię C obsługuję DTS, ma lepsze widgety i ekipa z SamyGO już go tez rozpracowała. Poza tym szczerze wątpię, żeby ci się udało gdziekolwiek jeszcze dostać serię B.witam kolegów, zastanawiam się nad kupnem 40b651 lub 40c650 , moje pytanie dotyczy rodzaju matryc w tych modelach , wiem że w c najlepsza jest sq01 , który bardziej polecacie i na którym lepiej będzie mi się oglądało n-ke Turbodekoder , odległość oglądania 3m pokój zaciemniony do tego kino ht503th
NIe, TV nie posiada tunera DVB-S.Witam kolegów
Czy na b650 pójdzie moduł nCAM HD ten moduł telewizja na kartę TNK HD 3 m-ce + moduł nCAM HD (1318205152) - Aukcje internetowe Allegro
Owszem wejście do menu serwisowego=utrata gwarancji. Żeby sprawdzić czy gościu grzebał w tv i ile ma wyświetlonych godzin musisz wejść do menu serwisowego. Z drugiej strony nikt jeszcze na forum nie pisał, żeby serwis anulował gwarancję z tego powodu, oni po prostu tego nie sprawdzają, bo ciągną kasę od samsunga za wymienione podzespoły.szmeli napisał:za kilka dni jadę oglądać le40b651 i jestem ciekawy czy gościu coś grzebał w menu serwisowym i czy tv ma gwarancje, głupie wydaję się to co wyczytałem, wejście do menu serwisowego to utrata gwarancji, to jak w przypadku kupowania używanego sprzętu na niby gwarancji sprawdzić czy koleś nie majstrował w menu serwisowym , a też chciałbym sprawdzić ile tv ma wyświeconych godzin, bardzo proszę o pomoc
za kilka dni jadę oglądać le40b651 i jestem ciekawy czy gościu coś grzebał w menu serwisowym i czy tv ma gwarancje, głupie wydaję się to co wyczytałem, wejście do menu serwisowego to utrata gwarancji, to jak w przypadku kupowania używanego sprzętu na niby gwarancji sprawdzić czy koleś nie majstrował w menu serwisowym , a też chciałbym sprawdzić ile tv ma wyświeconych godzin, bardzo proszę o pomoc
posiadam b651 z softem 2005 i chciałem zapytać czy można kopiować do pamięci TV bo kiedyś na forum były takie pytania ale bez odpowiedzi jeśli się da to prosze o info
Hallo,
witam wszystkich.
Mam male pytanie do PVR. Przy nagrywaniu niektorych kanalow nie mam glosu.
Wie ktos moze o czego to zalezy.
dziekuje i pozdrawiam
zapisek
Witam czy mógł by ktoś zapodać mi tą metodę Geo650 autouruchamianie tych gier albo podac post w ktorym to jest bo już mam tyle przeszukane i nie moge zanalezc?
Wczoraj też to zauważyłem, dźwięk się nagrywa ale....
Na przykładzie TVN w DVB-T:
Jeśli nadawane są dwie ścieżki dźwiękowe, nagrywa się tylko jedna, chyba wybrana w MENU telewizora (MENU > Dźwięk > Format dźwięku), w przypadku TVN program nagrywa się z dwoma ścieżkami, ale jedna jest niema. Na komputerze, gdzie można wybrać ścieżki dźwięk jest. Problem można chyba rozwiązać odpalając dodatek Audio Switch do MediaPlay.
Mam C650. Potrzebuję z własnego widgetu uzyskać dostęp do pliku na USB.Przegladalem sposob "hackowania" wersji C ...
Przegladalem sposob "hackowania" wersji C i ten sam sposob mozna zastosowac w wersji B do automatycznego wgrywania "gier"
Wystaczy tylko maly dopisek do skryptu /mtd_rwarea/usb_mount/usb_hotplug.sh , ktory bedziesz szukal na podlaczonym pendrive skryptu o nazwie run.sh.
Przyklad podany masz tutaj:
SamyGO • View topic - Hacking C series TV. It`s already done!
plik usb_hotplug.sh w serii B znajduje się w mtd_boot/usb_mount/, który jest tylko do odczytu. Więc nie da się "tylko podmienić" tego pliku (np. przez FTP), proszę nie podawać nieprawdziwych informacji i nie wprowadzać użytkowników w błąd!
mount --bind jakis_katalog /mtd_boot