Nie sądze aby po wpisaniu wartości o których piszesz wrócił wpis SUCCES, wynik ten osiągalny jestW nocy sie bawilem dosyc dlugo tv bo spac mi to nie dawalo - recznie ustawilem wartosci AV calibration i juz obraz jest w miare jesli chodzi o kontrast i jasnosc ale wciaz czekam az ktos przysle mi swoje warttosci gdy ma AV CALIBRATION SUCCES. A odnosnie drgan to zauwazylem jedna rzecz na koncu jakiegos filmu jak napisy koncowe lecialy. Wszedlem wtedy w ustawienia uzytkownika 100Hz i zauwazylem ze jak sie na maksa lub w poblizu ustawi redukcje skokow jest ok - ale tylko wtedy gdy jestesmy w menu redukcji skokow bo jak ustawimy nawet na 10 i wyjdziemy tylko poziom wstecz to sa skoki mimo iz w redukcji jest juz max. Moze mam uklad za to zwalony ?
po podaniu odpowiedniego sygnału na złącze serwisowe i wybraniu opcji test, jeśli wszystko będzie ok,
pojawi się status SUCCES. Ja u siebie zrobiłem taki myk całkiem nieświadomie ze złączem HDMI,
teraz tam widnieje status FAILTURE ale nie wystąpiły z tego powodu żadne problemy.